U Click Me...I Click U Back

Friday, April 6, 2018

JOM Kita Jejalan Cuci Mata di Jalan TAR, KL!

As salam...

haduhaaaiii....cerita banyak sangat tapi nak menaip tuh malasnya lahai!
ni bukan sindrom malas dah ni..ni kompem sindrom faktor umur.. hahahaha..yelar...macam malas sangat kan nak menaip2 memikir apa nak cerita..
tapi takpe sis cuba gagahkan diri jugak hapdate..doakan sis istiqamah

********************
sabtu lepas ni punya cerita..
sebab banyak jugak gambar syok sendiri..kan
maka marila kita abadikan dalam blog suweeeettt sis nih...

so excited sebab lama dah tak naik tren kata kakcik yaya dan aish..
tapi hazab jugak dari rumah nak ke station LRT ni jalan kaki bawak dak Aish sebab dia sejenis pegang tangan kita sambil jalan sambil lompat memang tak duduk diam..dengan sis2 sekali penat sebab dia pegang tangan sambil lompat...haduuhhhhh!!!


tengok dak Aish mana duduk diam dengan memek muka la..apala..so noty tau!

turun Masjid Jamek hubs sis dah tunggu kat sana sebab abah dia pegi sorang semata nak baiki pouch dia...sis ada kenduri kat Melawati..pastu dia boring dia suruh sis datang pulak..kalau ikutkan malas dah nak keluar dah pukul 3 ptg tapi kesian pulak kat husband sis tuh...nasib dia ajak binik dia keluar kan?kalau ajak orang lain???hahahahaha


sis dah 3x makan sini laksa dia sedap nak matikkkk!!!hahahahaha
kalau datang Jalan TAR wajib cari gerai laksa ni..gerai ni ada jual nasi lemak sekali...sis dah lupakan diet terus sambar laksa dia sebab bukan banyak sangat pun laksa dia tapi sedap okeh!!nak dapat tempat duduk pun menunggu jugak 20minit sebab orang ramai..

setel jejalan pusing2 takda beli apa pun...tunggu pulak anak husband aku dengan menantunya sampai...dorang nak makan mamak kat Yaseem katanya...lama jugak kami tunggu lepak2 sambil husband minum dulu kat gerai berdepan dengan SOGO..

then masuk tandas dekat Campbell tu bawak anak2...

jumpa pulak classmate masa belajar dekat UPSI dulu...keciknya dunia kan?padahal dia bukan duduk KL pun tapi rezeki jumpa tu kuat kan Sala?

sementara nunggu anak husband sampai.....let me take a

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

POSINGGGGG!!!!

nyempat aje!!!!bukan selalu okeh posing2 kat bandaraya KEYELLLL nihhh!!!hahahaha

dalam setengah jam jugak menunggu...terus gerak ke Pertama dulu anak hubs ada urusan kat sana...then baru gerak makan kat mamak..i is diet so memang tak makan malam dah sekarang...so minum air suam je sambil usha2 dorang makan...hahahhahaha

sekian laporan ringkas weekend kami yang chilll!!

thank you sudi baca...

4 comments:

mama tisya said... Reply Comment

naik train ke jln tar syokla..tkyh pk nk parking...lama juga tk pi tp raya cina la terjah..sogo pertama..smua dh berwajah baru

Putri said... Reply Comment

Time x de ank2 dulu rajin jugak ke jln tar...ambik bus dr kampar ke kl..then naik train ke jln tar...berjalan sampai ke sogo.dh ada anak2 ni...x mampu lg nk bw.risau x terkawal

Akak Kembang said... Reply Comment

hehehehe ... kita yg keje area situ pun lama tak jejak jakan tar

msredcheesecake said... Reply Comment

lama tak gi kl, sogo, jln tar... rindu ke? ntah...hheee