U Click Me...I Click U Back

Wednesday, January 17, 2018

Cerita2 Tertangguh 2017 | Meh Nak Stori! | Part 1


As salam...

asyik nak kena ngemas tiup2 habuk jela rumah sis ni sejak kebelakangan ni...hahahahaha
sis ni semangat ada masa je takde okeh!
sis memang busy yg hamat...
since dah nak habis belajar ni terkejar2 siapkan macam2 kerja yang berkaitan dengan tesis...
eh sis tak sabar nak habis belajar ni..
5 tahun okeh..bukan suatu masa yang pendek!

stop la citer tension2 ni takde sapa nak baca kot..hahahaha

mehla kita stori apa yang tertangguh nak cerita tahun lepas..

Hitea - 25 November 2017

setiap tahun pun memang without failed la sekolah aku akan adakan jamuan akhir tahun untuk meraikan penat lelah cikgu..
kan ada kontroversi kata jamuan akhir tahun cikgu2 ni guna duit PIBG...serius bila aku baca statement orang ni aku rasa dia ni konfem ada penyakit hati!
ko dahla tak duduk dalam bidang kami memandai2 je kata jamuan cikgu guna duit PIBG...
kami cikgu2 ni ada kelab guru kat sekolah memasing..
setiap tahun kami ada yuran rm100 kami kena bayar kat kelab memasing...
dari duit tula kami buat aktiviti2 khas untuk guru2 sekolah memasing...duit PIBG bukan boleh sesuka hati je nak guna okeh!malas nak panjang citerkan...tengok gambar2 lagi syok ye dop?

seperti tahun2 sebelum ni hitea kami di adakan di Corus Hotel, memang dah banyak kali buat kat sini..adala lebih dari 7x kot aku berhitea kat sini since aku mengajar di sekolah lama dulu pun...hahahahaha

tapi makanan kat sini memang tak pernah failkan tekak aku..
sedap dan banyak dan menarik terukkkk!

masa ni aku takde mood dah sebenarnya...
adalah sebabnya (aku stori lain kali ok)
tu sebab ada gambar sikit2 je tak meriah mcm dulu
datang pun lambat dari orang lain...
sebab aku dah ura2 tak mo datang dah sebenarnya sebab tak sihat masa ni..hubs aku paksa jugak aku pegi sebab dia suruh aku enjoy makan2 dengan kawan2...huhu



so hadap jela gambar2 tak banyak...asyik2 muka ni jela gambarnya...gambar makanan yilekkk!!!


kawan satu meja katanya!!!!
maafkan perut yang kembung sikit tu...kehkeh!

konon2 ohohteeeddeeee la...hehhh!

kita sambung lagi nanti ek...ada banyak lagi sebenarnya...
tak sanggup nak type aje...hahahahaah

2 comments:

Diana Rashid said... Reply Comment

Agaknya dia ingat duit PIBG tu bila orang bayar terus cikgu2 dok semeja bahagi2 kan duit tu sorang sikit..

hahaha

mamapp said... Reply Comment

Wah seronoknya hi tea