U Click Me...I Click U Back

Thursday, January 4, 2018

Cerita Tahun Baru 2018 | Sesi Persekolahan 2018


As salam..

banyak kali type..pastu deleted...
sebabnya macam dah tak reti dah nak mengarang apa...hahahahaha

mehla sis citer pasal tahun baru pulak!
kita mula dengan sesi persekolahan anak2 sis jela.. takde benda yang baru pun kalau berkenaan dengan sis sebab masih mengajar di sekolah yang sama..mengajar subjek yang sama jugak pong..adala sikit2 tambahan subjek yang di ajar...tapi biasala kan..SYMP!



seronok sebab tahun ni semua sekolah pagi..so much easier utk sis manage masa dengan dorang...

cumanya..


bab2 nak mengejut masing2 bangun pagi tu memang susah la sikit..especially dak aish la kan...hahahahaha..tapi so far alhamdulillah la..even jenuh kejut2 tak bangun..kalau angkat letak depan bilik air takdela dia cranky ke apa...mandikan aje terus..hehehehe



sempat aje on our 1st day tu snap kenangan macam ni..


aish tahun ni sis letakkan aje dekat PRA SEKOLAH sebabnya nak dia tumpukan pada membaca dengan mengira pulak..aku lebih prefer cikgu pra mengajar anak2 aku bila kita nak into anak2 pandai membaca..terpulangla parents masing2kan...:-)



kakcik yaya dah masuk tahun 4 dan syukur sangat dapat duduk dalam kelas paling depan..dulu masa tahun 3 dia turun kelas ke3 sebab pencapaian kurang memuaskan...
sekejap je dah besar kakcik yaya..budak manja ni tau..even dah ada adik..nangis masih lagi menjejeh2 macam budak umur 5 tahun...hahahahaha

semalam masa hanta dak Aish kat pra dia adala menangis sikit2..macam bergenang je ayaq mata tuh...

alhamdulillah hari ni dah takde masalah..
menonong masuk nampakla dia seronok sangat berada kat kelas tu...lagipun ramai kawan2 pun ye jugak tuh..

harap dipermudahkan urusan persekolahan anak2 aku sepanjang tahun 2018!

apa cerita anak2 korang?

3 comments:

Diana Rashid said... Reply Comment

teringat pulak yang tahun lepas dia tak nak sekolah tu..heheh..Sekarang dah bessar mudah le nak menguruskan nya..

mama tisya said... Reply Comment

Happy new year 2018...selamat kembali ke skolah... Smua sessi pg senang la kn

Dhiera nadhirah said... Reply Comment

mak nya pun muda remaja macam budak sekolah jugak. semoga anak-anak lebih bersemangat untuk menjalani musim persekolahan 2018 ni