U Click Me...I Click U Back

Friday, December 22, 2017

Banyakkkkk Sangatttt Cerita

As salam..
lama giler sis tak menulis ni..
sayang sebenarnya blog ni..
tapi tak sempat langsung nak menelek..
sis busy gilak!gitchhuuu luahan perasaan sis!hahahaha

sebenarnya sis ada banyakkkk sangaaattt benda nak cerita ni..
tak tahu nak mula dari mana..
sepanjang tak menulis ni banyak sangat benda yang menimpa diri sis..
yang gembira yang sedih..
kehilangan kawan baik (al-fatihah)
terlalu banyak sampai tak tahu nak menulis dari mana...☺️

blog2 korang pun tak sempat nak melawat..
nanti sis FREE (entah bila) sis jenguk2 dan tinggalkan komen ye..inshaAllah😘

oh cerita trip ke Bandung pun nanti2 la sis update..
tak plan nak update beria2 tau
hanya nak cerita tempat2 yang best yang best yang sis tak pernah pergi..
contoh yang sis ke Lembang tuh..
dan menginap di tempat yang terbest kat sana ..nantikan yang tak tahu bila😜



semalam sis sempat la curi masa ke UKM semata nak jumpa kakak kesayangan baru balik dari Umrah..
saje nak peluk kakjun..
nak peluk nak cium bau kaabah..
tak tahula bila sis dapat peluang ke sana😭
korang doa2kan la ye..😘



pastu menjenguk Sv2 sis Dato' Razak & Dr. Mahzan kat office dekan..
SV sis naik pangkat jadi ketua jabatan fakulti pendidikan di UKM
sajela jenguk2 off baru beliau..
sambil menganggu beliau bekerja
sambil bagi beliau pening2 kepala😆

ok..sis tengah masak tu
hari ni masak pajeri terung
goreng ikan selar
tumbuk sambal belacan
done!

till then
nanti sis update lagi 😍😘

2 comments:

Dhiera nadhirah said... Reply Comment

samalah kita.
banyakkkkk sbnrnya nak diceritakan bertahun tahun

Noriza Abdul Rahman said... Reply Comment

Semoga impian nak ke Mekah menjadi kenyataan