U Click Me...I Click U Back

Thursday, August 10, 2017

Kenduri dan Open House

As salam dik nun!!

hakak kat sini kepeningan sebab lack of rest sebenarnya nih..2 hari berturut2 ke UKM kerah otak...jeng dah sekejap!

tapi hidup perlu diteruskan jugak...blog WAJIB update..
hahahaha...

biasala hari ni ahkak nak update cerita raya yang dah basi
sayang pulak tak cewi2 dekat dalam nih..githcuuu

tarikh pun dah tak ingat sebenarnya...hahahaha
tapi masih dalam bulan syawal la..

hari tu ada kenduri besan husband aku dekat Laman Kayangan di S.Alam..
lepas tu baru aku gathering raya dengan gang2 sekolah menengah aku dekat Puncak Alam..



kena drive sendiri sebab hubs aku bawak kereta sendiri sebab lepas kenduri besan dia..dia ada kerja nak setel..
so aku drive sendirila sebas setel kenduri terus nak shoot ke puncak alam..

tapi awal2 aku keluar rumah sampai nak dekat kul 2 petang weeyhh...giler sungguh...jalan jammed teruk..stress aku!hahahaha...macam gini jela sampai bila2 kalau musim raya kat KL...😠

husband aku bising2 jugakla kenapa lambat...hadoii!
mak encik diam jela..malas nak gaduh..dahla perut mak encik lapo macam nak makan orang...


sori...kualiti gambar tak berapa sangat...berbalam2 hah..hp dah nak kena tuko nih!hahahaha


nampak kecoh sangat!!!kahkah
yang atas nila menantu husband aku..nama Tini
adik perempuan dia la kahwen...gambar pengantin nan hado sebab aku snap2 dia jadi gelap sangat..adala aku bergambar dengan pengantin kat pelamin tapi tak guna kamera aku pun..adik Tini yang ambikkan guna hp dia..


baru tak nampak macam minah kepochi...kehkeh
tak tahula mana dah nak sorok segala mak nenek lemak...jelas kelihatan di lengan yang sado dan diperut...😢
ok dah...jom gerak ke Puncak Alam..nak tempuh 30 minit lagi perjalanan...kalau tak jam memang boleh je sampai awal..sokmo jam je!



nak gerak balik...anak husband aku sampai dengan isteri..
memang tak arrr kalau tak peluk cium si zara dulu...
dokong cium dulu baru hilang rasa rindu...hahahaha

ok..jom gerak ke Puncak Alam..guna waze 100%..
sebab 1st time ni nak ke Puncak Alam kena drive sendiri...
nasib jalan ok je tak jam...tapi kereta memang banyakla..huuu

actually adalah dalam 8 tahun kot kami tak berjumpa..
last was 2009 rasanya...kami banyak communicate dalam group wasap aje..dan di fb jela..komen2 gambar...hehehe
pastu fatima zuraida cakap mehla berkumpul kat rumah dia..
boleh la gathering sekali even tak ramai yang dapat datang..
ala..faham2 jela..masing2 tak ramai yang ada dekat KL..
dan masing2 dah ada agenda masing2..kan?
lepas ni harap semua dapat datang dan berjumpa..sembang2...best!


yang pakai niqab tu tuan rumah (Tim), Azma (tudung pink), Ila (tudung hijau), Ciah (tudung cream), helda (tudung purple) dan Aizom ( tudung kelabu)

memang kecoh sangatla perempuan2 ni kalau berjumpa kan?semua dah berjaya dengan kerjaya memasing...
anak2 pun takmo kalah memasing...berlumba2 kome beranak aku je nak tutup kilang dah...hahahaha
siap depa ngusik aku akan dpt menantu dulu..yela..yela..😑


us!!
semoga silaturahim kami berkekalan dan semoga dapat lagi berjumpa di masa akan datang...😙

4 comments:

CikNaa said... Reply Comment

kakrin tak pernah tak gojes

Hamelia Hamid said... Reply Comment

pun still maintain gojes akak... :*

Diana Rashid said... Reply Comment

Kurus lagi tu..belum macam saya ni..saya naik berganda tau..dulu 55 je..sekaang naik 10kg..hahahah...

Diana Rashid said... Reply Comment

Kurus lagi tu..belum macam saya ni..saya naik berganda tau..dulu 55 je..sekaang naik 10kg..hahahah...