U Click Me...I Click U Back

Thursday, August 3, 2017

Aish Iskandar ~ Makin Besar Makin Banyak Akai

As salam...

serius lama dah tak citer2 pasal dak Aish dalam blog ahkak kan?
budak ni dah nak masuk 5 tahun dan ko..
dari tak nak gi sekolah dah suka sangat pegi sekolah...hehehehe


bulan 10 ni baru masuk 5 tahunla kiranya...
perangai kuat merajuk masih kuat lagi..๐Ÿ‘ป
kalau dia nangis ko biar buat2 tak tahu sampai 10 minit..kompem dia akan panggil suruh pujuk dia..sambil nangis2 tu siap cakap "pujukla aish"..boley??๐Ÿ˜•

perangai tak behave tu masih ada lagi..
kalau bawak masuk Mall tu sepanjang berjalan tula dia terlompat sana terlompat sini..tak reti dok diam okeh!fenings ahkak dibuatnya!tu sebabnya jarang bawak dia kalau nak membeli barang2 dapur ke..bukan apa kang menangisi tak berlagu aku kalau2 tiba2 tak jumpa dia..nauzubillahminzalik! mintak simpangla kan benda2 macam ni berlaku kat family kita...

so dudukla diam2 kat rumah dengan kakak2 dia je..aku bawak jela Yaya sorang teman aku kalau husb takde...

hobi dia sekarang tengok tv je la..
tab ke hp ke takde main sangat..adala bagi sekali sekala habuan dia diam and main game...cumanya tak kerap la..kerap lagi dia tengok tv dok ulang tobot, docstuffin tu, superwings la..tu jela siri yang dia suka tengok..tapi dalam2 asyik dok tengok tv tu sampai sekarang tak berapa pandai lagi guna remote utk cari citer2 dia dalam library tuh..dia tau guna untuk kuatkan volume...tutup bukak tv...cari channel pandaila..hehehehe..

so dokla.."umi..bukak citer aish"...๐Ÿ˜“


pantang bergambar mesti nak buat memek muka..mana2 gambar takde yang muka semenggah...

aish..aish..apa2 pun ummi sayang sangat awak!๐Ÿ˜˜

3 comments:

mama tisya said... Reply Comment

Cpt dh 5thn kn.. Rs mcm kecik je lg hehe

LydSunshine said... Reply Comment

Kann? dah lama tak cerita pasal anak kan? Ni pun Rin cite pasal Aish ni pun tak cukup panjang. Sekolah dia cemana? Pandai membaca dah ke dia?

Hamelia Hamid said... Reply Comment

pandai je bust memek muka tu..comellll