U Click Me...I Click U Back

Tuesday, May 23, 2017

Teacher's Day 2017 ~ #TemaBollywood

As salam kekawan semua...#sambilmenyorok2
sebab takut kena bash ni lama tak update blog..hahahaha
mujur belum bersawang banyak lagi ni...hahahaha
adala habuk2 sikit je..tiup2 sikit tu ok la..

nak citer sikit2 boleh tak dulu pasal teacher's day ni..tak sempat nak ngarang panjang2..

ahkak share #teaser jela dulu..erkk!


sekolah ahkak cikgunya aje dah 141 jumlahnya...ini pun ada yang tak masuk frame...


kasi chancela ahkak fefeling bollywood!!!mera naam azrine hai...
memang happening sesangat sebab cikgu2 semuanya sporting menggayakan busana mengikut tema..

baju aku tu pun aku sewa je dekat area2 sini...memang dah biasa cikgu2 sekolah aku sewa dengan Kak Murni nih...

nanti2la aku cerita details pasal #teachersday2017 ni ek..
banyak sangat gambar okeh..
kumpulan aku siap johan persembahan dalam aliran...hahahaha
memang tak sangka sangat!

till then...

love ~ CA

5 comments:

Julia Johari said... Reply Comment

Suka sgt tgk kak rine pakai baju ala bollywood...kena sangat! Macam artis bollywood betul2 heheheh tahniah sis menang johan waaaaaaa

FarahGlanzDotCom said... Reply Comment

meletopsss baju.. cantikkk sangatttt..suka2

mama tisya said... Reply Comment

Mmg hebat cikgu2 ikut tema bollywood siap nari2 hehe

Warisan Petani said... Reply Comment

Selamat Hari Guru.

Husna Rahman said... Reply Comment

singgah sini..