U Click Me...I Click U Back

Friday, April 21, 2017

Yezzzaaaa....Its Friday!!

As salam...

bestnya tak yah gosok baju...hahaha
teruk betul pasal tak yah gosok baju pun seronok erk...

seronok la..sebab aku jenis malas giler nak iron baju esp iron tudung..kehkeh

yang bestnya Isnin cuti...yeahhh!!
ada yang cuti sampai Selasa kan?
lagi syiok...jelesnya!

takde plan pun nak gi mana2...
husb ada jugak ajak balik Penang tapi tak tahula jadi ke tak..
actually ada urusan dekat Kulim nuh..
so nak kena setelkan hari Ahad la..sebab Isnin cutikan...
series dah lama sebenarnya tak balik penang..kalau tak jadi balik dalam minggu ni nampak gaya raya la baru balik...huhu

korang pergi mana cuti 3 hari nih?

rindu akak2 ahkak ni...

balik sekolah ni terus shoot ke UKM..
nak jumpa lecturer aku nak bagi souvenir yang bawak balik dari Tokyo..
pastu nak lelepak makan dengan dorang kat sana..kakrose kesayangan nak banje kami hari ni...yeahhh!

1 comment:

Seorang Syed said... Reply Comment

Selamat bercuti cikgu. Seronok la cuti 3 hari hehehe.
Memang malas pun kalau nak iron pagi pagi tu haaa.