U Click Me...I Click U Back

Wednesday, April 19, 2017

9 Tahun

As salam...

kita tinggal dulu cerita #jejaktokyo2017

nak bagitahu ahkak dah genap 9 tahun jadi cikgu..
pengalaman takdela banyak sangat berbanding cikgu2 yang senior..
tapi ahkak sangat berbangga menjadi seorang pendidik..

dan inshaAllah akan terus menjadi seorang pendidik jika ahkak tak dok lama kat sekolah pun..
jiwa ahkak ni diknun tak sesuai kerja kat office kot...tapi tak tahula kalau berjodoh pulak dengan kerja office hour kan...kehkeh

rasa macam masa belajar dulu lagi lama kot...hahaha
4 tahun di UPSI untuk menjadi seorang pendidik..
rasa lama jek..!!!

bagi chance cikgu swafoto naaa...saje ambik gambar giler2 macam nih...

2008 hingga 2017....genap 9 tahun...doakan semoga ahkak terus sukses ye...#muahciked


4 comments:

mama tisya said... Reply Comment

wah lama dh jd cikgu..thn dpn dh 10thn..

LYAfrina said... Reply Comment

Alhamdulillah... Tahniah kak.. Smoga trs berkhidmat dgn sebaiknya utk anak bangsa..smoga terus cemerlang..gemilang & terbilang.. Chekgu azrine hebattttt💪💪💪

Aty Fared said... Reply Comment

jadi cikgu ni saya rasa hebat.. tak tau lah napa..hahaha.. tapi sendiri tak nak jadi cikgu.. may be sebab tengok mak saya cikgu dan struggle ngan anak2 murid.. kot.. heheh.. tapi salute kat akak.. bagi saya.. tak semua orang layak jadi cikgu :) tahniah kak..

Julia Johari said... Reply Comment

Kak rine...tahniah!!! 9 tahun servis sama dgn servis julia la...weeeeee sep sikit !