U Click Me...I Click U Back

Tuesday, March 28, 2017

Sepanjang Cuti Sekolah

As salam...

seminggu cuti sekolah.. 
hari ni nak pergi sekolah mujur takde rasa blues sangat tapi rasa bengkek sebab line saps untuk isi markah murid asyikla tak boleh log in.. tak tahula kenapa ngok sangat!

cuti sekolah takde pegi mana pun..
seyes aku memang busy ulang alik ukm bangi jela.. ada banyak urusan belajo aku kena setelkan..time2 cuti ni banyakla masa sikit boleh tumpu kat tesis aku...


saje nak bagi hampa terliur...
aku pun rasa terliur jugak ni..
macam nak repeat aje tau...hahahaha


sepanjang cuti sekolah 2x aku makan kat sini bawak anak2...sebab aku suka giler spageti aglio olio deme..sedap!


menikmati itu penting...
bismillah...jemput tengok...kihkih


ni kohort yang ke-19 kalau tak silap..
sebenarnya tinggal lagi 1 kohort kot untuk dilatih di UKM tapi masa tu aku takde kat Malaysia kot.. ada tugasan di luar negara soon.. so tinggalla kenangan menjadi fasilitator untuk kali terakhir last saturday hari tu.. and of course.. pasti akan merindui pengalaman paling bermakna ini.. yela dari bulan 12 dah get involved with this module kan?will be missing all the fasilitators...#sad

sebelum cuti sekolah hari tu aku sempat pergi tukar spec aku...memang dah terpaksa sebenarnya sebab aku drive malam dah tak berapa nak nampak dah weyhh..

power aku sebelah kiri dan kanan dah jadi 300..spec lama memang dah jauh ketinggalan dah powernya..plus aku bergantung dengan lens je all these while.. so sebenarnya malas dah nak bergelumang dengan lens dah.. makcik dah tuo..hahahaha..

maka mehla kita gi buat spec baru..
nak buat pun takmo kalah ko..
kita cari tempat yang ada spec ala2 korea...
kehkeh...#jiwakoreasungguh


amacam... ada macam rupa cikgu bedah ke??

7 comments:

Seorang Syed said... Reply Comment

Cheesy fries tu nampak macam sedap jaaa!! Hehe terliur pulak

Amanda Suria said... Reply Comment

sedapnya makanan dalam gambar tu..i cuti sekolah kali ni x kemana sebab adik berpantang kat umah

mama tisya said... Reply Comment

byk kali dh entrykt cafe ni..nk try la nanti if ada kesempatan..cheezy btul fries tu

- dieyana - said... Reply Comment

sedapnya spageti olio tu.... cantik cikgu bedah pum! ;-))

LydSunshine said... Reply Comment

Hidup Korea! Eh tetibe.

Hamelia Hamid said... Reply Comment

Assalamualaikum sis, lama x jengah blog sis..pe khabar? spaggeti tu buat air liur kite meleh laaa...huaaaa...btw spek baru tu omeeyy sgt...nampak cute..

Falsya said... Reply Comment

Kat wangsa walk nyeah kak pops tuh?...