U Click Me...I Click U Back

Monday, February 20, 2017

Compilation

As salam...

wah..sekejapan aje dah nak masuk bulan 3
sekejapnya masa berlalu...
lepas tu puasa.. pastu  raya
pastu masuk tahun lain dah... huwaaa!!!!


uols dah beli ke persiapan raya???
tak lama dah uols.. 
nasib dah setel pun ganti puasa tahun lepas..
lega!!

sekarang ni dah tak menyempat hah nak update blog everyday macam dulu... 
alahai sayang memang sayang but ahkak cubala ye dik.. sayang sebenarnya nak tinggalkan dunia blogging sebab segala jiwa raga semua lepaskan dekat sini...
seronok dan enjoy sangat menulis kenangan2 kat sini.. tapi tula masa tu dengki sangat dekat ahkak.. hahahaha

kalau takde blog pun susah jugak stalker nak stalk akak kan??ehhhhh!!hehehehe


last sabtu aku bertugas lagi sebagai fasi untuk volunteers sukarelawan sukan sea 2017 di UKM.. dalam 400 sukarelawan malam tu..terpaling ramai so far...ada yang tanya tak penat ke jadi fasi sebab dalam seminggu 2x kena bertugas.. malam pulak tuh...

aku anggap ni satu pengalaman yang sangat berharga dan rezeki aku jugak.. bukan senang kot kan nak jadi fasi untuk program2 negara.. so alhamdulillah.. aku ambil sebagai 1 cabaran untuk diri aku... 

program sukarelawan ni masih lagi open untuk sesiapa yang berminat ye.. dan boleh la jumpa ahkak nanti di UKM untuk modul 1 iaitu modul patriotisme..hehehe

bolehla mendaftar di  [LINK] ni...


sambung citer pasal dak Aish pulak..
sekarang cukup liat hah nak bangun pagi..
so bawak je ke sekolah.. mandi kat sekolah...
pastu mintak izin GB nak keluar hanta kat Pasti ... nasibla pepagi ada waktu free sebelum kelas mula...


dah besar anak ummi.. makin nakal tau dia..
hadehhh.. merajuk pun kuat!ikut perangai sapa la tuh...hiksss


balik sekolah abah dia hanta kat sekolah aku sebab abah dia ada kerja.. so aku bawak gi kantin nak makan.. sekali lena... hahaha


hari tu dekat M3 Mall ada warehouse sales barang2 makeup macam maybelline, nyx, loreal.. so apalagas kan.. benda murah harus rembat.. tu pun tak berani nak ambik banyak lagi sebab tak bawak cash banyak pun hari tu..


jalan2 Nu sentral masuk smiggle ni..
yaya cakap kawan2 dia banyak pakai brand nih.. pitam jap tengok sharpener pun harga rm70.. lupa nak snap gambar rupa paras sharpener tuh.. aku rasa kalau kat Malaysia mahal la kot brand ni.. kalau kat overseas mungkin harga tak macam ni kot kan?


gembira je dapat jumpa kakak kesayangan i 2 orang ni... jumpa kat bangi semata nak lunch je ok.. giler tapi i sanggup.. hahahaha

kami makan sembang2 like dunia ni kami yang punya... memang seronok!


bertugas semasa menyuarat agong pibg..
jadi ketua pendaftaran ibu bapa dan guru2..
SYMP sentiasa di hati..ecehhh!!!

last but not least...


duit hasil jadi agen amoura cosmetics.. 
jual lipstick je uols.. 
dapatla reward untuk diri sendiri..
i bukanla peminat tudung naelofar pun..
tapi series sapa pernah pakai brand ni memang tudung dia kualiti dan lembut giler!
so aku peminat shawl so aku memang akan cari shawl jugakla.. so aku rembat lady lofa dengan lady warda je.. 
okla..penat lelah diri sendiri..sesekali reward apa salahnya khen??

till we meet again...
entah bilala kot.. hahahaha
entry Bangkok belum habis lagi nih...lahai!

2 comments:

Diana Rashid said... Reply Comment

Tengok ash tidur gitu nampak sedih je..Kena tunjuk gambar tu kat anak murid la..bagi diaorang semangat sikit nak belajar,.Bukan cikgu je kena bekorban, anak cikgu pun sampai kena tidur atas kerusi..Kan??

Ni lagi malas2 nak belajar, nak melawan cikgu bagai..Macam cikgu hadap sangat perangai diaorang tu..hahahahh..tetiba lak emosi..

achiek anis said... Reply Comment

Kt sini xde brand smiggles ni kak..brand fber castle ada la 😂 So xtau rege cmna