U Click Me...I Click U Back

Wednesday, January 18, 2017

Hitea SKKTM2 @Corus Hotel 2016

As salam...

ok..ok..mehla kita citer hat tahun lepas punya aktiviti dulu..sayang pulak kalau dibiarkan terkubur aje gambar2 dalam hp aku nih..hahaha

biasala bila akhir tahun selalunya Kelab Kebajikan Guru sekolah akan mengorganise satu hitea untuk cikgu2..kira macam jamuan akhir tahun la..tapi memang selalunya akan dibuat ditempat2 yang best la sikit..

tempat pilihan kebiasaannya di  Corus Hotel la..dah biasa dah sedap dengan tekak2 cikgu2 ni kot...dah sinonim sangat SKTM2 dengan Corus ni...hahahaha


disebabkan laki i takde...i decided naik jela pengangkutan awam..senang je sebab memang dekat je dengan hotel tu nanti...


bodyguard ahkak tu jangan main2...

aku sampai agak lewat sikit sebab memang tak dapatla nak datang awal kalau dah naik tren..pastu kena masak untuk yang aku tinggal kat rumah..aku just bawak kakngah dengan dak Aish je..sebab bawak anak kena bayar lain tau..so bawak sorang jela..bawak semua ko..kopak ummi ko!


nak ambnik gambar makanan banyak sangat so kita ambik gambar kami2 jela..hehehehe...sini makanan dia variety sangat..dan banyak giler..aku jadi kelabu mata sekejap..semua benda aku nak telan...hahahaha


maaf la ye kome...banyak gambar #swafoto jela.. nak buat apa lagi khen??selagi boleh selagi tu la..hahahaha


kami gang sktm2!!!


bff forever!!


terselit jugak satu gambar makanan...kah


tak habis2 lagi ke?#matakeatas


perasan #ootd pulak!


dah setel hitea...jomla balik!!!

11 comments:

nadiah hanum said... Reply Comment

Kelasss cikgu cikgi...semua comel2;)

Mommy Cici said... Reply Comment

cantiknyaa tudung <3

MizzTina said... Reply Comment

bodyguard berbaju pink.. xtau nk tkt ke nk terkam bodyguard tu.. btw, semua cantik belaka..

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

Rine! Cantiknya. Best dpt lepak hitea dgn kengkawan. Lepak menjoyah sesama kann.. Psstt. Tudung mcm nak sama ngan i.. I pun ada seketul mcm tu hehehe

YB Shehan said... Reply Comment

puas betul baca. tulisan besar. hehe

eima said... Reply Comment

CIKGU RUGGED .. SUKA STYLE KAK RINE TU .. NAMPAK SGT2 STYLISTA KAK OI

Ainniah Zulkefli said... Reply Comment

lawa tudung. hehe (tiba2) 😁

Blog Akak Kembang said... Reply Comment

gorjes2nya cikgu

Falsya said... Reply Comment

Comel jer cikgu2 bergambar..hehe

hainom OKje said... Reply Comment

Kira terer jugaklah awak naik Komuter ke LRT Rine. Saya kalau terlepas kat Stesyen Lrt harus sesat ni hihi....

Untung le ada bodyguard ...tak berani org nak ngurat haha

LYAfrina said... Reply Comment

Syoknyerrrrrrrr..smua gojes n cantik