U Click Me...I Click U Back

Monday, January 16, 2017

Banyaknya Cerita Nak Cerita Kat Hampa!

As salam...


giler tersangat rindu dekat blog sendiri..
serius aku sangat busy weyhh..
masih nak adapt dengan suasana sekolah di tahun 2017 nih...hahahaha

maklumla sekarang GB baru tau..
belum lagi sesuaikan diri dengan segala mala peraturan baru..tapi apa2 aku SYMP aje..
apa yang terbaik untuk sekolah sentiasa SYMP kan?


being mak2 ni kalau anak nangis nak gi sekolah memang susah hati kan?tapi alhamdulillah..Allah permudahkan segalanya untuk hambanya..dak Aish 2 hari je nangis..lepas tu elok dan happy je nak gi sekolah...

bila cikgu dia whatsapp gambar ni kat group aku mula la rasa mcm alahai..nak nangis okeh..hahahha..giler kentang betul ummi ko dik..mungkin sebab anak bongsu kot...concerned terover sikit..kah!


pagi tadi ada hint2 aish nak gi sekolah ummi je boleh?aku jawab boleh tapi lepas adik gi sekolah adik dulu...balik suruh abah hanta sekolah ummi ok?nasib baik dia ok je tau..ala...tinggal yang ni je pun nak layan...hahahaha!

sekarang ni aku memang busy sikit..
terkejar2 dengan menyiapkan tesis aku..
pastu terkejar2 jugak dengan jadual menjadi fasilitator dalam program sukarelawan sukan sea 2017..bertugas pulak belah malam (8.30-10pm di UKM)..malam ni giliran aku jadi fasi pulak..lusa lagi 1 malam..hadoii..penat okeh!but what to do..this is the life that I've chose..redha itu pentingkan?
nanti2 ada masa aku akan entrykan cerita aku jadi fasi ni dekat blog ek..
sekarang memang tak nyempat..


my family members semua ok2.. alhamdulillah! cuma budak berdua tu..Dak Aish dengan Yaya suka naw bergaduh..hadehh!!!kadang2 kat Mall pun boleh main kejar2...pusing kepala aku!hahahaha

****************************
banyak lagi tau nak sambung ni..
tapi dah ada kelas pulak lepas nih....

next week aku fly lagi.. ada program dengan SV aku..korang doakan segalanya dipermudahkan okeh..#muahciked

3 comments:

eima said... Reply Comment

betui2 bz cikgu kite ni ye ....
semoga lancar segala nye kak rine

PoohGumux said... Reply Comment

semoga dipermudahkan segala urusan...

Hamelia Hamid said... Reply Comment

makin gojes sis... :)