U Click Me...I Click U Back

Thursday, January 5, 2017

1st Entry Tahun 2017 | Cerita Dak Aish Kememeh Nak Masuk Sekolah

As salam...

fuhhh...fuhh..sambil tiup habuk...hahaha
memang betul2 berhibernasi nih dekat blog maklumla busy masa cuti sekolah...
 ig dengan fb aku sentiasa je berupdate..gitcheww nak bagitahu...

since masuk je mula mengajar..
dah busy tak tentu hala dah sebenarnya...
dengan jadual waktu hakak 3x bertukar..
nasib hakak je tak bertukar mak ko hijo!
ok tinggalkan kisah sekolah yang tak pernah habis tuh...citerla panjang mana pun biasala kan...takkan habis2 sampai bila2 pun..krik..krik aje lebih


kenal tak sapa budak baju hijau kat atas nih??kahkah

aish dah 5 tahun masuk 2017 even baru je sambut birthday masa bulan oktober baru2 ni...hadoii..sampaikan abah dia pun tak pecaya betul ke dah patut hanta aish gi sekolah...derrr...soalan abah ko pun tak hagak2 betul..dia ingat anak dia kecik lagi kot...maklumla anak abah!

1st day hanta dia sekolah..dia takmo masuk kelas..tak bagi k.ngah dia balik atau hilang dari pandangan...hadehh..dah la aku tak dapat nak gi hanta sebab jadual waktu hakak pun takde nak arrange pegi tengok dia..


maka nya jadila kejadian seperti gambar di atas...ko mampu belajar depan pintu masuk kelas ko??#gelengkepalaummikodik

bagi aku dia ok je bila dah masuk dalam kelas..cumanya dia rasa belum secure nak kena tinggal kat situ..ala..bukan lama pun..sampai 12:30 jek..pastu abah dia gi ambik..sebab tak dok transit pun...

korang doakan semoga dipermudahkan urusan dak Aish ke sekolah ek..dan segalanya dalam tahun 2017 ni berjalan lancar...

same goes to all of u ok...

6 comments:

eima said... Reply Comment

ahaha lawak aish ni .... biasa la tu dia tak selamat lagi tu ..nanti dah ade kawan ...ligat ni

semoga dipermudahkan

mama tisya said... Reply Comment

cute la aisy dok tepi pintu...hehe..tkpe pasni slow2 masuk dlm kelas kn

Anim Daim said... Reply Comment

MACAM AKU KOCIK2 DULU JER RASENYA..HEHHEH

LYAfrina said... Reply Comment

selamat tahun baru kak..

hahah..kelakar sungguh dak aishh ni...
mula2 camni lah..lama2 ok r tu..
aihh..dh besar dia.. kejap je masa bjln kan..

CikNaa said... Reply Comment

sy baca post akak kt fb rasa nak gelak dengan # tu. haha. takpe umi, kejap aje tu. lama2 mesti dia seronok pegi skolah.. dah besar kan anak-anak kite yg lahir 2012.

Kak Nab said... Reply Comment

selalunya parents lagi berdebar bila anak first time masuk school hihi.