U Click Me...I Click U Back

Friday, December 9, 2016

Vacation??

As salam..
Ada yang rindu ahkak ke???๐Ÿ˜œ

Vacationla sangattttt khen...
Vacation dari update blog tu memang yela sangat..
Dari Isnin hah aku tak sempat nak mengadap blog..

Minggu pertama cuti sekolah aku dah busy ulang alik sekolah...
Siapkan undone kerja2 yang melambak..
Pastu minggu seterusnya berulang alik ke UKM..siapkan kerja jugak..
Naik lenguh cramp badan kaki aku..
Badan lenguh2 sbb dok bertapa dalam library..ekon kuat terus tangkap sejuk..
Kaki cramp sebab tiap2 hari driving KL-Bangi...mana tak cramp..
Tekan minyak..tekan break..
Even kereta auto pun weyhhh...

Hari ni dok umah jela..
Nak ngemas..nak lipat baju bertimbun2
Spend masa pulak dengan husband and anak2..
Dahla dak aish dah macam kurang kasih sayang dah hahh..
Tiap2 hari kena tinggal dengan aku..
Kakak2 ngn abah dia jaga..
Yaya je dok ikut aku hah..hahahha
Nak elak dari gaduh dengan dak Aish..
Nanti pening kepala abah!


Kot2 ada yang rindu kami..
Krikkkkk..krikkkkk....

6 comments:

Aty_Fared said... Reply Comment

seronok anak2 dah besar2 macam ni..lagi2 anak2 dara boleh jadi kawan..akak pon nampak muda sangat..!! apa rahsia..cer share... :)

admirenaa said... Reply Comment

wah meriahnya comei2 smuanya....

Liyana Anuar said... Reply Comment

besar dah anak :)

FarahGlanzDotCom said... Reply Comment

tak kan dok umh jer akak..meh la Penang..pesta start dah..hee

Adam said... Reply Comment

Saya sedang bercuti ni. Di 0saka, dan lain2 tempat lagi.

eima said... Reply Comment

o0o patut la yaya je jd penenam ummi ....