U Click Me...I Click U Back

Thursday, December 1, 2016

Kantin Asam Pedas di Ukay Bestari Sedap!!!

As salam...

meh nak share2 ngan korang khas untuk peminat asam pedas...

yang paling best ada pelbagai jenis asam pedas bak hang!

hari tu aku terlupa sebenarnya nak snap asam pedas yang kami order...
sebab dah lapar sangat dah...hahahaha


sementara tunggu nasi sampai...
depa hidang ulam2an dulu..
so ini jela gambar yang sempat aku snap..
nampak terliur kan?...hahahaha
aku skang ni pun jejeh2 hah ayaq liur menengoknya..


pastu the owner ni hidangkan kami kuih bakar...suruh rasa.. terus order 2 paket..
serius memang sedapla...terbaik!!



antara asam pedas yang ada dekat kantin asam pedas..
aku ambik gambar2 ni dekat ig #kantinasampedas..

hari tu kami order asam pedas ikan pari..
pastu asam pedas ikan jenahak tak silap aku..
pastu order ikan bawal goreng...fuhh..
serius tambah nasi 2x ko..hahahaha...


kami makan berlima..
kena dalam RM55 je..
masa ni derang semua belanja aku makan..
sempena birthday I katanya...
alhamdulillah..tq friends!

kami dengan owner #kantinasampedas

korang kalau nak datang sini boleh je waze kantin asam pedas.. alamat sebenar aku memang takde la ek.. cumanya kedai kantin asam pedas ni terletak kat dalam residensi ukay bestari, ukay perdana (waktu operasi 11am-4:30pm)..ISNIN TUTUP...

korang yang berdekatan WAJIB datang dan rasa sendiri kesedapan dan kepekatan asam pedas kat sini...ceq bagi 5bintang!

12 comments:

Kuazue Mohd said... Reply Comment

tudia.. sedapnya tengok. tapi tah bilanya boleh p rasa

Adam said... Reply Comment

Chegu Azrine yg mana satu ni?

CikNaa said... Reply Comment

kena bawak asben saya ni kakrin..peminat setia asam pedas!

ameris said... Reply Comment

must try nih..

FarahGlanzDotCom said... Reply Comment

Kalau pi area sana boleh la singgah try.. =p

Nad MamaZN said... Reply Comment

terliur plak rasa... ;)

Falsya said... Reply Comment

uishhhh..temptingnye kak...

Julia Johari said... Reply Comment

syok tgk kawan2 kak rine ramai...mkn ramai2 lg bertambah sedap

eima said... Reply Comment

wahhhs edap tu ....

ibuayu said... Reply Comment

sedapnya

LYAfrina said... Reply Comment

nyummm..
nmpak pom mmg sedap ni

LydSunshine said... Reply Comment

Yang bulat-bulat tu apa Rine? Mata Ikan ke?

" hari tu aku terlupa sebenarnya nak snap asam pedas yang kami order...
sebab dah lapar sangat dah" ~ yang ini memang setiap kali saya gi makan kat luar akan berlaku. Kekeke. Dpt je makanan, terus terkam om nom nom. Pastu tengah2 makan tu baru nyesal sebab tak ingat nak ambil gmbr. So, takkan la nak mabik gmbr sisa makanan kan? Tak semenggah sgt rupa dia. Maka, tak dpt la nak share dgn org, gambar makanan kat tempat best2. Begitu la kaedohnya.