U Click Me...I Click U Back

Tuesday, December 20, 2016

Kakak Alyaa & PT3

As salam...

lega sebenarnya sebab semalam result PT3 dah keluar pun...tapi tak meriah sebab PT3 ni dikira peperiksaan dalaman kan?

pagi2 kul 9 dah hanta dia ke sekolah dulu..
sebab tak tahu maklumat berkenaan dengan pukul berapa cikgu akan umumkan keputusan...so aku balik dulu ambik abah dia sebab abahnya sibuk nak gi joging dulu...

kakak wasap aku bagitahu cikgu2 dah get ready nak umumkan keputusan...aku pulak masih kat rumah...terus ajak abah dia pegi terus...abahnya dengan baju joging hah gi sekolah...hahahaha

baru nak cari parking kakak called nangis2 sebab dia dapat 7A jek...aku dah panas bontot dah rasa nak terjun je dari kereta sebab lambat bebeno abahnya nak cari parking...kuikui..umminya tak boleh blah langsung perangai!

kakak with her friends who passing with flying colours....

kali ni ada peningkatan peratusan la untuk sekolah kakak cuma takde bagitahu sapa yang dapat straight A's...tapi kakak cakap kelas dia ada sorang dapat 10A...wow...terror budak tuh..

cuma tak ramai yang score A dalam subjek Sains sebab susah dorang cakap...mostly ramai yang dapat C dalam Sains...Sains is always being a killer subject kan?

apa2pun TAHNIAH KAKAK atas usaha kakak...ummi actually target terlebih sikit tapi takpela..kakak dah usaha yang terbaik dan ummi rasa kakak boleh dapat better than this cuma adala apa2 yang kakak terlepas pandang tuh....

dan Ummi doakan kakak dapat masuk ke sekolah berasrama penuh...seperti yang kakak impikan dari kakak tingkatan 1...cuma takde rezeki kakak je masa tuh...

dan semalam kakak mampu buat abah menangis kegembiraan dengan result kakak...i hope u read this ye kakak...

all the best and still long way to go ye kakak...ingat pesanan umm nigh...:-)

#sekadarmenyimpanmemoryuntukKAKAK