U Click Me...I Click U Back

Wednesday, November 16, 2016

#Trip To Bandung 2016 ~Posing Sakan di Kawah Putih

As salam...

sambungan dari entry [Link]




kecoh kami naik 1 kereta...
sebab kami chatered tak mo share..
maka buatla macam bapak kami yang punya...hahahahha

sampai2 je dekat atas..
terus ramai je mamat2 indon datang offer untuk sewa payung.. sebab kat atas ni hujan..nak tak nak kami sewa la jugak..
series aku tak ingat harga la sebab yang tukang bayar en samni.. so kami bayar balik masa otw turun dari kawah putih

once uols dah sampai sini..
jangan lupa snap gambar banyak2 tau..
rugi sebab tempat ni memang cantik sangat.. sesuaila korang nak posing2 sampai lebam..



dipaksa pakai mask tapi bau belerang takdela kuat.. so tanggalkan aje lepas tuh..



nampak macam kabus kan..
sebenarnya tu asap dari belerang...
tak nampak cantik sangat sebab baru lepas hujan katanya...



selfie is a must..camgituh bebeh!

kat sini banyak giler kami bergambar...
siap beli gambar lagi dari jurufoto yang ambik gambar kami.. sekeping aku dah tak ingat harga.. gambar buat kenangan aje.. tapi guna kamera diala ye...

aku share gambar yang paling WIN ajela ye..
hahahahahaa







ko tahu tak yang melompat2 ni semuanya lecturer...hahahaha.. aku ngan kakjun aje cikgu sekolah picisan aje.. giler sporting betul #gangukm nih... hahhahahaa

pastu sambung lagi kat luar...



yang ni kami mintak pekerja di kawah putih tu snapkan... cantikkan?



posing non stop...




udah2 ler tu ek..
naik berbulu kang mata korang menengok kami posing...hahahaha

sambung esok ye...

8 comments:

Diana Rashid said... Reply Comment

cantik2 gambar ..dia memang jurugambar la kot..kan??

Nieda Nuds said... Reply Comment

bestnya...saya dah sampai bandung tapi x p pun kawah putih tempoh hari huhu

lieyalatif said... Reply Comment

posing2 semua lawooo rin...kemain semua sporting...bile posing lompat2 gitu nampak mude ala2 remaje plak hah hheheeheheh...

walo pun rin kate view tak lawooo...tapi lieya tgk lawo gak tu...cume tak tahan asap tu je la kan...sesak napas dibuatnyer...kelam jek pandangan hah...

ameris said... Reply Comment

cantiknya... tak pernah lagi sampai sini.

Jueliza Jamani said... Reply Comment

Bestnyaaa..

nurul iman said... Reply Comment

ooo cantikkk

fathiyah jamaludin said... Reply Comment

nak gi nak gi...

bagi baby besr sikit nk gi sini gak

LYAfrina said... Reply Comment

Cntiknya view...
Semuanya sporting belake