U Click Me...I Click U Back

Thursday, November 10, 2016

Semalam.... 09112016

As salam...

semalam tak sempat nak update apa2...
aku dapat mesej malam kemarin dari PK 1 aku ada taklimat pengurusan jadual waktu di SK Klang Gate..memandangkan guru jadual waktu yang sebenar ada kursus jugak..makanya sapa lagi kan nak kena attend... akula.. merangkap guru relif... tak memasal.. hahahahaha

pepagi kul 7.20 dah sampai SK Klang Gate..
biasala sebab awal2 pagi keluar hanta anak sek men sorang then hanta kakcik Yaya sekolah agama...

terus patah balik ke SK Klang Gate..sekolah lama ni..zaman aku kecik2 dah wujud dah sekolah ni..hehehee

kata PK aku ada breakfast disediakan..
so terusla mai situ... takde ramai lagi yang sampai.. tapi sempatla jumpa kekawan lama yang dah jadi pegawai PPD dah pun.. kebetulan derang2 jugak la yang incharge kursus ni...


jumpa ummi (kaknik)..ex colleague SKTM 2 dulu..sekarang bertugas di SK Keramat 1.. sebagai penolong kanan petang... tahun depan dah nak pencen dah... aku bila lagi nih..uhuk!


jumpa kakina ex-colleague jugak di SK Gombak Setia dulu... alahai pun dah naik pangkat ke Penolong Kanan Petang jugak... alhamdulillah..seronok tau jumpa kawan2 lama yang dah berjaya ni...

*****************************

selesai at 1pm terus gerak ke sekolah kakak tu fetch her up...then  balik husband ajak teman dia lunch pulak.. sebab petang ni dah janji dengan #gangukm nak melawat isteri dato (our supervisor) di HUKM yang warded due to uri bawah.. dah pregnant 7 bulan lebih dah...

janji jumpa sana at 4:30 pm... (waktu melawat)


datin sihat cuma bleeding DR tak bagi gi jejalan mana2 la..suruh bedrest je... semoga Allah permudahkan urusan datin melahirkan anak ke-5.. amiin..


dengan #gangukm... wajib selfie sebab bila kala entah nak jumpa lagi... deme maksa aku ikut deme gi Padang hujung bulan ni.. tapi aku dah pokai..kbye!!!!

2 comments:

CikNaa said... Reply Comment

macam biasa nak komen, kakrin cantik! tudung tu tudung tu.. huaaaaa cantik!

eima said... Reply Comment

padatnye aktiviti satu hari merata pi ....