U Click Me...I Click U Back

Thursday, November 17, 2016

#Chekguazrine Dah Bertambah Umur Lagi Setahun..:-)

As salam...


syukur ke hadrat Ilahi..
Allah memanjangkan usia i dah kertu nih..
kertu tapi still perasan muda lagi.. hahahaha
ayat tu #matakeatas betul kan??


hahahaha... sekali perasan kita perasan je terus.. bagi la chance kan??
another 3 years je lagi umur kita nak cecah 40 tahun... but it doesn't matter la.. age is just about the number je kan...ewahhh!!!

semakin meningkat umur ni..
aku notis aku dah mula banyak sabar..
kurang marah2 dekat anak2..
boleh slow talk dah dengan anak2..
even dlm hati rasa nak jentik2 je derang sebab perangai menyakitkan hati.. hahahahaha
tapi ku sabar dan tahan je jebat!!!


paling penting aku sayang anak2 aku...
mereka penyeri..racun dan madu jugak...
dan doa aku sentiasa mengiringi mereka...
dan berharap yang baik2 je berlaku dalam hidup kami sekeluarga.. aamiin...


early celebration untuk cikgu2 yang lahir pada bulan Nov dan Dec hari Isnin minggu lepas...
merasala naik pentas potong cake.. even kongsi2.. umur dah 37 ni jarang sekali la dapat peluang potong cake.. hehehehe


terlupa nak doa 1 lagi..
semoga Allah bagi aku istiqamah dalam bab diet.. sebab lately diet aku dah ke lautan pasifik..tenggelam konpem tak jumpa2 dah... krik.. krik...

ko tengokla badan muka semua dah macam paw.. kesian tengok diri sendiri kat dalam cermin.. kasihanila aku wahai Allah...huwaaa!!

11 comments:

ameris said... Reply Comment

lorr baru 37 ke rin. kite dah 40 thn depan huhuhu

Ibu Dilah said... Reply Comment

happy birthday kak rin.. makin hari makin gojes la kak.. hihi

Ann said... Reply Comment

happy birthday kak..smg sgl impian tercapai..

xdak pun nmpk paw kak..slim cun melecun ja tgk..ehehhe

atiehilmi dot com said... Reply Comment

hee~ bb diet memang susah sikit nak istiqomah.. kan ? makanan sedap mengelilingi dunia ku.. BTW, selamat ulangtahun kelahiran cikgu !!

Falsya said... Reply Comment

happy birthday kak rin..muahxxxxxxxx..

amal said... Reply Comment

Happy birthday kak rin! Sebayaa ngn husb amal hehe

Adam said... Reply Comment

Age is about a number?

Age isn’t just a number, believe me. It involves experience, wisdom and many many more.

Senang2 lawatlah blog saya.

Husna Rahman said... Reply Comment

happy berday dan hayakallah kak > may Allah preserve your life.Insyaallah.. =)

Ida Puanstoberi said... Reply Comment

ai akan menyusul bln dpn yer.. nak 40 dah weeyyy kita ni.. :D

fathiyah jamaludin said... Reply Comment

selamat hari lahir kak.
sorry lmbt wish :)
semoga sihat selalu

LYAfrina said... Reply Comment

Alhamdulillah.. happy belated birth kak..smoga diberikan kesihatan y baik bpnjangan n stay beautiful gittew