U Click Me...I Click U Back

Friday, November 25, 2016

Cakkkk....Rindu I Tak???

As salam...


fuhhh...fuhhh... tiup habuk sikit...
ada yang rindu ke celoteh eden...
hahahaha... takde la saja je perasan...

2 hari berturut ceq busy...

hari Rabu bergegas ke MRSM Trolak..
anak perempuan sulong aku exam Ujian Kecenderungan Kemasukan (UKKM) di MRSK Felda, Trolak..

oh ni panjang punya cerita...nanti aku story kat entry lainla ye...
camne dari MRSM Gerik derang tolak ke Trolak.. syukur sangat...
sebab tak payah nak pergi Gerik sana nun..

nanti nak jugak share dalam blog pasal benda ni.. 
kot boleh jadi panduan kepada parents luar sana camne nak mohon MRSM...
tapi kakak alyaa baru ambik exam je tau..
dapat tak dapat belakang kira...

balik je dari Trolak..dapat la lena sejam
pastu berkampung pulak dekat sekolah dari Asar sampai magrib siapkan pentas utk hari kanak2...
esok tu ada hari kanak2.. aku incharge bahagian gimik dan pengurusan pentas..
tak memasal depa letak nama i sebagai ketua..dah la tak kreatipp + tangan keraih..hadoi la!
tapi AJK2 i semua kreatip...hahahaha
untung ahkak!

oh..sama jugak..will share further bout this later ek...
banyak jugak aku syiok2 posing masa hari kanak2 semalam...

kot2 ada sesiapa yang rindu i ke...hahahaha
i belanja swafoto gedik i satu...
bersama dengan tuan puteri tembun...

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



selamat bercuti untuk diri sendiri...
tapi still kena datang jugak next week 
sebab banyak kerja lagi yang i tak sempat nak submit...

till then..happy weekend!

3 comments:

Adam said... Reply Comment

Ada pulak tak rindu.
Rindu cikgu.

LYAfrina said... Reply Comment

Omeyyysss sgt!!

Lya pom dh berhabuk blig u..arini bru nk cuci2 skit.. tp round2 rmh jiran tetangga dlu la..

Farah Wahyda said... Reply Comment

mak ngn anak..tapi nampak mcm kakak ngn adik..hehehe