U Click Me...I Click U Back

Wednesday, October 5, 2016

Will Be Missing You En. Alwan

As salam

what a stressful week...

last week ada majlis perpisahan GB...
our beloved GB already left us and shifted to SK Keramat 1...

this week pulak busy dengan saringan sukan yang akan diadakan pada Ahad ni...huhu

so boleh bayangkan keadaan sekolah kami sekarang...hahahahha

nanti aku story details pasal majlis perpisahan untuk GB tersayang kami...


this was my sweetest moment with my GB...
dapat bersama2 ke Bangkok untuk Program Pengantarabangsaan (Science Quiz)..

tak sangka sangat En. Alwan akan berpencen dekat sekolah lain...memang kami nak sangat he stay with us until the end of his journey as a teacher/gb


will be missing u En.Alwan..#crying

3 comments:

Julia Johari said... Reply Comment

Farewell Encik Alwan...byk dirasakan jasa dan bakti dia di sekolah akak kan...selamat bertugas di tempat baru.

I feel u sis.

eima said... Reply Comment

dia naik pangkat ke pindah sekolah laintu .. atau pun dipindahkan ... mesti baik GB ni kan

nor azman said... Reply Comment

Mst gb baru yang terbaikk..hehe