U Click Me...I Click U Back

Wednesday, October 19, 2016

School Camping @El Azzhar Camp, Morib ~ Time to Say Goodbye | Singgah Pantai Morib

As salam...


setel je murid2 berkumpul untuk siap2 naik bas semua...

boleh rujuk [ENTRY] nih...






murid2 dah get ready nak balik..
bas pun dah setia menanti untuk membawa mereka pulang ke pangkal jalan...ngee

murid2 naik bas...aku pun get ready naik bilik..kemas2 apa yang patut...siap mandi semua..hantar kunci...setel!

pastu turun masukkan  barang dalam bonet...jomla kita posing2..sebab bukan datang sini dah pun kot kan?



bagi chancela tuan blog posing2 khen



i look chubby kan??lemak dekat lengan tak tahu camne nak lupuskan...huwaa!!



tu adik i tuh...kehkeh...



kakngah je takmo posing..dah duduk lepak dalam kereta dah..huhu

************************************

ok..dah2 jom balik...kalau ikut memang banyak lagi gambar..tapi kang muntah hijo kang dok tengok gambar2 kami verasan posing2 syiok sendiri...hahahaha

on the way balik kami singgah....

v
v
v
v
v
v
v
v
v

PANTAI MORIB!!!



panas berdenting hah!!!





dak Aish makan jambu sampai gomok mulut2...hahahaha...budak ni suka sangat makan buah...sebijik ikut aku...aku kalau makan buah tak makan nasi pun takdehal kot...suka sangat!


sekejap je duduk sini..tak sampai setengah jam...lepas tu terus gerak balik KL..anak2 macam biasa...terbongkang...ummi dia jugak yang drive sorang2 layan perasaan...

layan perasaan rindu kat toklaki dah masa ni..hahahha...since Khamis tak jumpa weyhhh...sebab dia outstation Penang masa tuh...Sabtu balik aku pulak ada kat Morib...rindu tak terkata!!!#janganmuntah

4 comments:

fathiyah jamaludin said... Reply Comment

baru perasan muka si akak tu sama mcm muka ummi nye. cara senyum, cara pipi comel tu.

Nory Zoulkefle said... Reply Comment

bestnya camping...teringta zaman sekolah2 dulu..hehehe

lieyalatif said... Reply Comment

morib mmg meriah.... tapi lieya penah sampai sane dlm 2 kali jek kot ekekekekeek...tu pun telajak kesane sebb ke rumah adik yg dok area banting tu....

rin, kalo ckp kakak ngan adik pun mmg org percaya...rin nampak awet muda tau...percaye laa hehehehe

Amanda Suria said... Reply Comment

Lamanya SA x pi sini..