U Click Me...I Click U Back

Friday, October 14, 2016

School Camping @El Azzhar Camp, Morib ~ BBQ, Senamrobik dan Group Photo

As salam...

fuhhh dah Jumaat dah?

....pastu sekejap je dah habis bulan 10...uhuk...pastu bulan 11..pastu masuk tahun baru...

time really flies...:-(

******************************
sambung sikit aktiviti malam masa perkhemahan tuh...aktiviti malam aktiviti guru2 bersama murid2...aktiviti buat gajet dan buat persembahan...

tapi malam tu boleh pulak dewan tu problem tak de elektrik pulak...seram je tempat tu aku tengok bila takde lampu..sampai nak ambk kereta bawak masuk ke parking balik pun seremmmm....hhahahaha


ok..ni cerita sebelah petang..whilst all the pupils was training with their persembahan untuk malam nanti..cikgu2 sibuk goreng cucuq untuk mereka2 yang lapo...sebab makanan petang tak disediakan oleh pihak kem..sigh

tapi goreng je habis..goreng je habis..hahaha
nampak sangat hah kebulur memasing..


malam pulak ada pentadbir2 yang hadir..one of them was my PK 1..Kak Liza...tapi dia dropping by sekejap je sebab katanya singgah dari event mana entah...


gambar takdela banyak..nak snap pun gambar malam2 DSLR takde pulak..krik.krik


ni team bbq...tak silap aku 10 ekor ayam berjaya dikorban untuk bbq nih..kambing pun ada tapi tak banyak manala...


aku tak makan banyak sangat pun...sebab kekenyangan pun ye..diet pun ye jugak..kehkeh

pastu dalam kul 11 lebih aku dah naik bilik..mata dah tak boleh nak bukak dah weiii

**********************

esoknya pulak...


awal2 pagi dah turun and letme take a selfie first...gitchuuu....muka fresh pagi katanya!


budak2 dah get ready nak exercise...yeahh!


cikgu2 yang incharge pun kemahen lagi hah...
dengan aku2 sekali rasa nak menari zumba aje...kehkeh..lagu kemahen rancak...series lupa nak ambik video...

habis exercise cikgu2 and murid2 breakfast dulu...dan lepas ni nak packing2 barang untuk balik ke pangkal jalan..ngeeee


 anak dara sorang tu yang pakai tudung kelabu...bersama dengan mak dara tak sedo diri 2 ekoq...hahaha

masa ni sejuk lagi suasana pagi..aku dah tak pakai dah baju hijau tu sebab dah bau asap..malam semalam tu aku tolong kat bbq tu...tak boleh nak sarung dah baju tu bau kemahen hah cannot go!




posing non stop..sapa kisahkan??

pastu posing beramai2 pulak..

machaim2 aksi hah...dah banyak sangat peelnya....hahahaha




maka dengan ini al-tammatla Perkhemahan Unit Uniform SKK Taman Melawati 2...

eh..camping memang dah habis...
tapi ada banyak lagi gambar2 kat sini yang aku nak share...tapi sure muak dah banyak sangat dah gambar2 kat sini khen??

so sambung la nanti ye...ngeeeee

Entry Terdahulu : 

Camping Part 1 & Camping Part 2


4 comments:

Suria Lekatlekit said... Reply Comment

Alahai tetiba teringat zaman pergi camping sekolah rendah tu.. camping pengakap katanya. tidur dalam khemah tiba2 hujang semua lari tidur dalam bilik darjah.. masuk sekolah menengah pun rajin camping tapi bukan dengan sekolah. Dengan kawan2 luar.. camping tepi laut.. tengah malam sejuk rasa sampai ke tulang sum sum.. pagi paling best. bangun dengar bunyi ombak laut.. lahai rindu nak bercamping

Cr. Siti Hazreen Shahrom said... Reply Comment

wah, rajinnyer cikgu memasak ;)

Nabila Syifa said... Reply Comment

syoknya camping2

mrs kayrul said... Reply Comment

Lapar2 ..masak apa pun kompem habis...hihihi