U Click Me...I Click U Back

Wednesday, October 19, 2016

Perempuan Memang Suka Sangat Ke Dating???

As salam...

benda yang paling isteri suka ialah...
v
v
v
v
v
v
v

opkos dating...
pastu makan share2 kan??hahahaha

gelenyas!!

tapi itula perkara paling aku suka..!!
pakai lawa2...pastu keluar dekat2 je..tak ke festival city ataupun wangsa walk je..


dekat2 pun jadila..asalkan dapat spent time berdua aje...aaawww!!!

pastu cerita pasal kisah camne boleh tersuka dengan diri memasing...sweet je kan?


kongsi berdua makan A&W...burger tu pun kongsi ko!!!ewahhh...dating sambil diet...ko mampu??!


siang dating...malam pun dating...syiok!!!
hahahahaha


malam dating dekat UPTOWN pulak...
che abe i suka sangat datang sini...
katanya nak release tension...jejalan...

selain dari dapat release tension...
dapat jugak naikkan berat...huwaaaa...

ramainya ummat...aku rasa semua datang dari jauh2 ni...kalau orang2 dekat2 takdenya haih nak mai selalu sini...laki aku je kot...hahahahaha...#jahat


pastu makan CKT...kemahen sedap rupanya!
patutla ramainya orang datang makan sini...
sini banyak stall makanan dibuka setiap kali ada pasar uptown...ada yang cakap nasi kerabu pun sedap..okeh nanti nak cubala...


gerai Asri CKTla yang sedap...sekejap je habis aku makan...sebab sedap sangat!!hahahaha...

tula aku cakap..laki aku ni dengki aku nak diet malam2...dia order 2 pinggan..aku ingat nak kongsi je tau!

punah diet aku!

7 comments:

admirenaa said... Reply Comment

lamanya tak jumpa A&W rindu plak nk mkn hihi
salam kenal cikguuuu

Falsya said... Reply Comment

ade ke isteri yg xsuke detim berdua je ngan hasben kak rine..hehehehehe..okayh, mlm nie dh tau dh nak makan ape..a&w..ngeh3..adehhh, akak, CKT tuh..sedapnyeeeeeeeee..

Noor Maizan said... Reply Comment

hihihi cekgu azrine dah slim dah takpa sekali sekala makan malam2.hihihi

mama tisya said... Reply Comment

mmg syok dpt dating tanpa gangguan ank2 kn hehe

CikNaa said... Reply Comment

dapat sejam pun ok dah kan kak.. rasa bahagia! hehe.

Mommy Cici said... Reply Comment

hehehe aah, pompuan mmg suka dating. sesekali je kan, kalau tak tiap kali keluar selalu jalan berderet deret.

suka jugak lepak Danau tu. pernah makan CKT tu tapi lagi suka Malis punya

Amanda Suria said... Reply Comment

SA hari2 sating..pi keja sama..balik kerja sama..sblom balik makan sama tp sygnya x leh nak tunjuk kat semua...hahahaha