U Click Me...I Click U Back

Monday, October 10, 2016

My Eldest Sitting For PT3 | My Off Day

As salam...
Yeahhh...sekolah aku cuti hari ni...
Sebab semalam sukan dekat MSN Wangsa Melawati...
Bila cuti wajib setelkan kerja yang tertangguh..



Pagi2 setel hanta kakak dulu gi sekolah..
Hari ni mula hari pertama exam PT3..
Ada 2 paper BM and Math..
Korang tolong doakan untuk dia diterangjan hati untuk menjawab soalan2 PT3 ye...
Amiinnn...

While aku ke UKM hari ni..
Nanti let her Abah setel ambik kakak lepas habis exam hari ni...
Sekarang masa tu sangat bernilai macam berlian..
Cuti wajib ke UKM...


Bertapa di UKM hari ni...as usual..

Aku dah lapar ni..
Library pun dah tutup bukak balik lepas lunch...
Nak gi cari makan jap...
Lapo gilos..sebab tadi makan telur separuh masak je masa sarapan pagi tadi...

Korang dah lunch belum..

Love : ChekguAzrine

3 comments:

eima said... Reply Comment

pas ni panggil DR azrine la no..... tak zabar ni hehehe

Kak Long said... Reply Comment

Semoga kakak dpt jawab dengan tenang.. Aaminn

CikNaa said... Reply Comment

good luck utk anak akak.adik sy pun ambik p3 tahun ni..