U Click Me...I Click U Back

Wednesday, October 12, 2016

Majlis Perpisahan Guru Besar En. Alwan Ginen | Majlis Makan Malam

As salam...


belah pagi pihak BKGK sekolah mengadakan majlis perpisahan untuk GB

belah malam pihak PIBG pula organised satu majlis makan malam khas untuk GB...

actually malam tu aku dah mula rasa tak sihat..sakit kepala..huhu...tapi tok laki i suruh jugak pergi sebab katanya demi GB tersayang...hahahaha

so memang pakaian apa pun tak ready...
ambik2 suruh anak ironkan...pakai mana yang ada jela..katanya tema hitam putih..so senang baitu...


sampai2 je posing2 dulu dengan mana yang ada...kang nanti dah takde masa nak posing2 sakan...malam2 ni lighting tak berapa cantik...hadap jela kome ye...


nampak tak gambar atas ni camne..hadoii..kena cari hp huawei ni kot..hahahaha...#poyo

macam aku cakap tadi gambar memang tak banyak...so korang hadap jela gambar2 macam syok sendiri je...


bff forever...hani buchuk machaim je tak datang...tak sihat...:-(


artis jemputan Yabang dari kumpulan Khalifah..aku tak pernah kenal beliau sebab tapi tahula lagi "hang pi mana" tuh...kebetulan anak perempuan dia sekolah kat sini...so kami jemputla beliau untuk memeriahkan majlis perpisahan GB nih...

masa dia nyanyi lagu memula takde sapa pun kisah sapa mamat nih...sebab ramai yang tak tahu dia Yabang...bila dia nyanyi lagu "Hang Pi Mana?" tuh baru la berduyun cikgu2 datang ke depan ambik gambar dia..ngeeeee



sempat je kami...kehkeh


dengan kak zarini..our PK Ko kami dan our ummi sekarang dah mengajar di SK Keramat 1 sebagai PK Petang...

actually ada beberapa persembahan best2 dari guru2 SKTM2 tapi aku tak sempat pun nak snap..duduk je kat meja tu tak bergerak2...bangun ambik makanan jek..

aku tak dok lama pun...kul 10.50 aku kena gerak balik..kang lambat2 menanya pulak orang rumah aku tuh...

last but not leasttt....


dengan ucapan...all the best En.Alwan di tempat baru...jangan lupakan kami di sini...:-(

4 comments:

LydSunshine said... Reply Comment

Rin, sorry komen takde kaitan dgn entry ni. Kat mana nak cari entry2 lama Rin pasal drama korea. Nak dijadikan sumber rojokan ni. Baru nak berkecimpung tgk Kdrama semula ni. Hihi.

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@LydSunshine

cari defat label review korean drama

lieyalatif said... Reply Comment

lawo style rin..suke tgk..nampak fresh n young gituuu heheehehehe...

tu la kan,yg datang tetap pergi...perpisahan yg membawa kebaikan ...takpe2, boleh keep in touch...fb ado...wasap ado heheheehh

eima said... Reply Comment

dah GB baru ke ?? harap2 best la kan