U Click Me...I Click U Back

Friday, October 7, 2016

Majlis Perpisahan Guru Besar En. Alwan Ginen | Guru Besar Tersayang Kami

As salam...


ok..sebab sayang sangat dekat our mantan GB...nak jugak update kisah majlis perpisahan beliau dekat blog picisan aku nih..

serius tak tahu nak mula dari mana sebenarnya....:-(


kami warga SKTM 2 memang teramat sayang sangat dengan Tuan GB kami...En Alwan sebab he is so fatherly...mana ada pernah melenting tak tentu pasal...dan maaf la aku nak cakap jugak..sebab dia baik sangat..ada yang suka ambil kesempatan dengan berbuat sesukahati ko aje kat sekolah ni..hmmm

takde rezeki beliau nak pencen kat sekolah kami...

gambar memang banyak sangat...bukan dari sumber aku sendiri...kat dalam fb rata2 guru2 sktm 2 upload secara live semasa majlis perpisahan ni...rata2 sedih sangat beliau bakal meninggalkan kami...


kami saje2 bergambar sebab beliau masih belum sampai lagi ke sekolah masa nih...

korang layan jela gambar2 kami yang memang posing dengan kami berpisah tiada...tema warna warni tapi plain...gitchu







kami berarak dari dewan tertutup apabila GB tiba nanti...so lepak je kat sini sampai GB sampai...aku sempat g bedal nasi lemak kat kantin sebab lapo yang hamat!#dasar


GB berucap untuk majlis perpisahan beliau...what a feeling???

korang layan gambar2 jela..takde caption best pun...huhu

#nangis tengok balik gambar2 ni...

 







****************************

rezeki untuk beliau...


kami mewakili guru tahun 5 setelah beberapa hari kutipan dibuat...dapatla membeli barangan yang tak seberapa jika dibandingkan dengan budi yang beliau taburkan di sekolah kami...


aku ditugaskan membeli hadiah ni mewakili guru2 tahun 5...heret sekali dengan husb aku...krik..krik sangat tau..maklumla taste aku tak berapa nak terror sangat...kahkah

last but not least....
v
v
v
v
v
v


semoga beliau dapat melakukan tugas yang baik di SK Keramat 1..dan semoga Allah kurniakan kesihatan yang berpanjang kepada beliau...

aamiiinnn....

2 comments:

mama tisya said... Reply Comment

sure sedih kalo guru besar yg best nk tgalkn sekolah kn...cantik tulisan kt kad last tu

CikNaa said... Reply Comment

comel sgt gambar2 cikgu besar yg no 8 tu kak..