U Click Me...I Click U Back

Thursday, October 6, 2016

Lunch @Pop's Eatery Lagi....dan Lagi???

As salam...

Ni pun kira unplanned punya program...
Actually ada ni hah sorang mak buyung yang tak dapat join sesi gosip kami sini minggu lepas...so saje2 wasap tanya dia free ke hari ni...boleh la kita sambung gosip dekat pop's eatery...plus ada banyak menu yang belum rasa ni...hahahaha

Dah tu takkan nak bergosip berdua je...
Ajakla yang lain2 jugak..
Hat mana yang boleh jela..
Krik..krik..


Gosip la.sangat...buang masa je haih buat dosa kering...kami just nak chill2 buang stress minggu sukan jek...
Tapi berlinang jugak ayaq mata bila ada yang melepaskan perasaan kat kami...

Keep strong ye kak...

Dah2 meh sambung tengok menu...

Macam tak pernah makan carbonara pulak aku nih...tapi teringin pulak..dan sedap..so creamy tapi tak muak pun...sebab kongsi reramai....


yang ni aku tak ingat nama tapi ada salted egg atas tuh...rasa dia sedap dan pedas la sikit sebab ada chili flakes..but still boleh request untuk taknak pedas...

Aku kurang pasti nama menu ni...lupa nak tanya kak su...ngeee...

Nachos as usual...tapi kali ni sikit pulak sos dia...

Hai...ye kami la yang makan banyak iteww...tengok muka memasing pun dah tau...

Set ni nama dia The Classic...kawan aku cakap burger dia memang sedap..beef dia juicy jek..set ni sekali fries dengan air RM16.50


Nanti nak datang lagi....bawak anak2 aku pulak..tapi kena tunggu weekend la...

2 comments:

Falsya said... Reply Comment

Huwaaaaa..sedapnyeeeeee..

mama tisya said... Reply Comment

wah repeat lg...dapnye tgk nachos tu