U Click Me...I Click U Back

Friday, October 28, 2016

Kami Dah Mula Cuti Panjang

As salam.. .
Bersiaran dari rumah...
Banyak koje rumah ni nak kena setelkan sebelum Ahad ni..
Nasib baik hari ni cuti...lega jugak boleh setelkan apa yang patut...

Ni nak keluar sekejap cari barang...
Yaya punya panties dah kecik since dia dah berisi ni kena pegi cari baru..
Pegi Melawati je sebab che abe hari ni ke Gambang outstation...huhu
Bini cuti2 ni borink la sikit...

Rabu baru mula sekolah...yeahhh


Yeaayy muka happy sebab dah cuti!

Selamat bercuti panjang uols..
Yang masih kerja hari ni selamat bekerja ye..dan sesiapa yang travel jauh2 balik kg ke..have a safe journey..
Dan sesiapa yang bercuti tu enjoy ur holiday!!!

Till then...assalamualaikum...

5 comments:

♥TheOnlyFarah♥ said... Reply Comment

enjoy your cuti panjang ok..=D

Ann said... Reply Comment

bestnyee cuti pjg...

slmt cuti2 kak:)

Mommy Cici said... Reply Comment

happy holiday :D

today office halfday. tapi halfnya pukul 3.30 pm -,-''

admirenaa said... Reply Comment

wah bestnyeeee cuti2 msia ke? hihi

Diana Rashid said... Reply Comment

Amboi..jalan sakan dia..bestnya bercuti..Layan gambar2 sis kongsi kat IG..seronok tengok..