U Click Me...I Click U Back

Thursday, October 13, 2016

Cinta Masam Manis ~ Sewwwwetttt Sangat Ke Berchinta Dengan Orang Tua??

As salam...


tajuk kemahen kontroversi...
saba2 bawak bertenang semua..

krikk...krikk...

bagi laluan aku nak story dulu....



aku tahula korang suka kan tengok drama nih
tapi ada jugak yang geli geleman sebab orang muda berchenta dengan orang berumur...ek??

tapikan...sapa yang tak rasa macam mana Sarah ni rasa memang akan rasa annoying la sebab laki tu dah berumurkan?

tak yah tanya jauh2...tanya je aku...kahkah

laki aku kat rumah tu siap suruh rakam drama ni sebab dia main masa maghrib kan?
pastu balik ambik anak2 sekolah petang dah pukul berapa sampai rumah...

yang kelakarnya husb aku siap tanya aku...
"u cerita dekat pengarah drama ni ke kisah kita?"...LOLSSSSS

kemahen lagi soalan...sebab hubs aku cakap kisah drama ni banyak sangat persamaan dengan kisah aku dengan hubs...tak yah citer panjang2 segan sebenarnya...tapi serius orang berumur ni sweet dia lain machaim sikit...

orang yang tak lalui takkan faham punya!!


hubs aku dah jadi peminat setia drama ni dah la kiranya...pastu...

semalam aku selfie la bagi gambar tu kat dia..pastu aku bagi caption..cinta masam manis...

dia reply dengan selfie jugak bagi kat aku...

pastu aku jawab....
v
v
v



nampak tak nak tiru En.Johan kat situ??

bang..lesung pipit En.Johan tu yang buatkan Sarah dok giler kat dia tau bang!!!

abang ada ke lesung pipit macam tuh???

larikkkkkkkkkkk!!!!

16 comments:

CikNaa said... Reply Comment

jaga2 kak..nak beli superbike tu..kehkehkeh

eima said... Reply Comment

kak klu kak nk tau ..smlm waktu dok tertengok drama ni ... akceli smlm br tgk tau sbb anak2 sebuk main tak tak tgk channel kartun ...ai terus terus teringat kak rine ... keh keh keh
pastu terbygkan if sarah dah ada anak mau dia mcm kak rien hahaha lawak betui

Aeen said... Reply Comment

masa citer ni tgh tayang dpt tgk 1 episode je...
lepastu semalam baru tgk balik marathon dari episode 1 sampai abes...
mmg gile sweet la..walaupun laki tu dah berumur...
terus jatuh hati ngn zamarul hisham tu..hahahah

YieN said... Reply Comment

Alolo.. Omey suwettttt sangat2 tau akk n hubs :)

Yien layan jugaq cerita tu sbb dok pikir bercinta dgn laki tua ni ade bagus jugaq sbb laki tu matang, hehe..!

mama tisya said... Reply Comment

layan juga cite pakcik kopi ni ..sweet..hah en hubby nk bli superbike hehe

Falsya said... Reply Comment

hahahah...suweet sgttt..;D

sebelum keluar kat tv, falsya sempat tgk 2 episod kat tonton...baru 2 episod dh rase mmg cite nie best..nak2 pulak zamarul hisham yg berlakon...lagi bestttttt...hehehe

Nieyl said... Reply Comment

singgah pagi...
amboiii...sweetnya...
nieyl x tengok pun drama nie...
so,x tau best ke x drama nie...:)

ezan idma said... Reply Comment

nak tengok la camniii. mcm best pulak ahaha

syawalsimpsons said... Reply Comment

alahai akak punya sweet tu, geram je tau...tak pe..sape yg geli gelimat , minta tampa je..abaikan..perasaan memasing kan..janji happy...tp soya mmg suke ngan pakcik kopi n makcik kuat majuk ni

mrs kayrul said... Reply Comment

Baru tengok ending kat layanon9...ala2 sweet sgt

Julia Johari said... Reply Comment

Hahahah kelakar tau cerita akak romantik dgn hubs

Mama dan abah julia sendiri mcm kisah diatas...almost beza 14 tahun jarak diorang kahwin sis...so julia faham situasi diatas...

Allene typicalmommy said... Reply Comment

amboi.. mengamit memori.... sweet kan citer tu

Noor Maizan said... Reply Comment

Drama ni sweet lah, hihi lari sikit dari cliche drama melayu.

Adam said... Reply Comment

Nice blog. Love it.

Nad MamaZN said... Reply Comment

saya x berkesempatan lg tgk citer ni. nk tgk online xde wifi plak kt umah huhu. layan patahnya sblh sayap kul 10 kt tv3 je..

Nabila Syifa said... Reply Comment

kami tersengih2 tengok citer ni