U Click Me...I Click U Back

Thursday, October 27, 2016

Buah Tangan Baru Karan Johar | Ae Dil Hai Mushkil

As salam...


seriously..aku memang tunggu sangat buah tangan baru oleh Karan Johar selepas Kabhi Alvida Na Kehna in 2006...

filem yang aku tunggu sangat nak ke wayang nih...tak dapat agak lagi citer dia camne tapi aku dapat rasakan kalau hasil Karan Johar selalunya tidak mengecewakan...tapi dalam banyak2 filem dia i hate the most was Khabi Alvida Na Kehna..sebabnya isteri orang bercinta pulak dengan suami orang..tapi filem tu lagu semua sedap2...kan?

Kali ni pelakon2nya best2...
V
V
V
V
V



comeback untuk Aishwarya Rai Bachan..dan hero is Ranbir Kapoor (anak Rishi Kapoor) bersama juga dengan Anushka Sharma..aku suka heroin ke2 ni sebab dia memang berlakon best!



Aku dah siap2 tempek trailer filem ni..korang kan manja...malas nak cari..jangan kata ahkak tak payung okeh...

takzabar nak tengok sebab akan ditayangkan sempena deepavali nanti...on 28th Oktober 2016...booking siap2..kompem penuh panggung...😃😃

SELAMAT MENONTON!!






11 comments:

Nieyl said... Reply Comment

Macam best je...

lieyalatif said... Reply Comment

mcm best tgk triller die tu rin...

aisy dah kurus kan .... lawo hah...dah mcm heroin srkang jek...sedangkan die ni dah masuk kategori heroin lama dah nieh....

syawalsimpsons said... Reply Comment

alamak mcm best ni kakak....suke ngan ranbir ni...

Mar Mansor said... Reply Comment

selamat menonton...

ameris said... Reply Comment

dah lama x layan hindustan... mcm best jer cite ni.

Noor Maizan said... Reply Comment

ishh kena tengok ni.. satu je tak best, movie hindustan skrg punya lagu mmg takleh lawan dengan lagu lama...

eima said... Reply Comment

kak ni mmeng suka tgk hindustan rupanye ... keh keh ptt le romantik

admirenaa said... Reply Comment

mcm best la...

Diana Rashid said... Reply Comment

kerja kuat nampaknya Aishwarya ..sampai dah kembali langsing tu..

Falsya said... Reply Comment

Akak, mcm best jer..alaaaa, kat wayang ker?..hurmmm, gamaknye kene tgk kat tv je la..harap2 movie nie ade keluar dekat android box punye movie..

♥TheOnlyFarah♥ said... Reply Comment

alaaa hero tak best minat...huhuhuh..tapi bole jer nak layan=D