U Click Me...I Click U Back

Tuesday, September 6, 2016

Takde Gheja Tu Sebab Jadi Camnih!!!!

As salam...

hari ni pepagi tetiba effa ajak aku posing kat dewan terbuka..katanya cikgu2 tahun 1 hias dewan memang lawa giles...aku pun notis jugak benda ni sebab ada cikgu share gambar kat fb...

senyap2 je gi posing kat dewan tu kami berdua..
aku perasan cikgu2 yang mengawas UPSR tengok je kami dari dalam dewan...hahahaha

tapi buat2 tak nampak jela..nak posing punya pasal khennn!!!

kebetulan hari ni ada penilaian untuk hiasan sempena bulan kemerdekaan oleh pentadbir2 kami...habis la 1 sekolah kami merayap disebabkan nak posing je semata...berpeluh2 ketik aku effa punya penangan....hahahahaha

paling win was...

aku ingat dia nak ajak posing dalam sekolah je tau
v
v
v
v
v
v
v
v


habis sampai kat luar hah...hadoiii...bedah sungguh cikgu2 nih...hahahahaha...

yang paling syok banyakla gambar2 kami posing kat luar ni sebab banyak hiasan bendera..masuk2 je nampak PK 1 kami dok lepak kat beranda office dengan kakrose..siap PK 1 tanya kakrose...parents ke tuh yang baru sampai...sekali datang ramainya??

kakrose jawab itu cikgu2 sekolah kita...lalalalala

ngeeeeeee.......

3 comments:

ZULHILMI TEMPOYAK said... Reply Comment

nampak xdak gheja tuuu.. hehehehe

Mommy Cici said... Reply Comment

wah posing sakan akak.

rindu pulak zaman sekolah dulu boleh tengok hiasan macam ni time merdeka. ni kat rumah kosong ja. hehehe

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

hahahahhahaa kan dah kantoi.. nasib baik tak kena seret jumpa cikgu disiplin.. hehehehe