U Click Me...I Click U Back

Monday, September 19, 2016

Santai2 Weekends ~ Jejalan Makan Ice Cream @JJ Wangsa Maju

As salam chuolls!!!

kan kita cuti seminggu...selain dari kita pegi UKM kita juga merap je kat rumah...kejenya masak..sapu rumah...ichh..boring jugak tau asyik merap jek...pastu hubs kita weekends dia outstation sampai ahad...huwaaa...kami semua boring giler...

sabtu suruh anak2 siap je...tak tahu arah tuju lagi sebenarnya....hahahahaha

naik kereta terus tuju ke Aeon Wangsa Maju jek..
sebab sana parking senang...sejuk..hahaha..pastu aku memang suka sangat usha2 blouse atau seluar kat dalam tuh...tapi serius dah lama tak pegi...

masuk2...aish lari sana sini takmo diam..
rasanya memang dah lama kot tak bawak dak aish window shopping...tapi bawak selalu pun peel dia tak berubah2 jugak...kejenya nyorok dekat baju2...hadoiiila!!

makanya aku bawakla gi McD...bedal aiskrim..
sebab semua pun dah siap2 lunch kat rumah..
jimat kat situ...hahahaha


bagi diam2 je makan aiskrim...hahahaha
pastu habis aiskrim...berlari2 plak sambung...lol
aku pergi pulak cari gula2 nak bagi dok diam..
lepas tu singgah masuk padini suka2 je nak cuci mata...tengok2 blouse perempuan rm39 weyhh..terus cerah bijik mata..and rembat 2 pasang terus...dasar!hahahaha


bila dah penat sangat tak larat nak handle dak Aish..aku bawak dok kat tangga ni diam2...sementara nak tunggu habis waktu sebab dah janji nak fetch kakak pukul 6 petang kat Melawati...dia ada jamuan kat rumah kawan dia..so lepak just for killing the time...

sekian laporan entry santai2 hujung minggu..

5 comments:

- dieyana - said... Reply Comment

selamat tengah hari cikgu..;-))

lama tak ke aeon w.maju..;-))

Aeen said... Reply Comment

dah terbiase panggil JJ kan kak...kalau sebut AEON rasa pelik plak..heh..

Ibu Dilah said... Reply Comment

sama la anak kite kak, berlari jer kejenya.. dilah tak boleh keluar sorang bawak 3org askar tu.. memang risau sgt.. kalau hubby ada baru kuar.. haha..

mama tisya said... Reply Comment

bdk2 dpt eskrem sronok la..nk2 skarang cuaca panasss

LYAfrina said... Reply Comment

sedapnyaaaa