U Click Me...I Click U Back

Monday, September 26, 2016

Putih, Gebu, Glowing Seawal 5 Hari Dengan Produk Deeja Cosmetic

Tak pecaya??

Meh sini dekat2 sikit aku nak berbisik kat uols...Psttt..serius aku dah jatuh cinta ok dengan produk ni..inshaAllah akan jadi set penjagaan muka aku lepas ni..


2 minggu lepas sampai2 je aku dah excited sebab 1st time tau nak review produk kecantikan ni..nerves dan tertanya2 best sangat ke produk ni?bila bukak ig #deejacosmetic nampak pulak Sherry Ibrahim jadi duta...lagila excited..


Dalam set ni ada 5 barang yang korang akan dapat...aku citer apa yang best dan penting jela untuk setiap set ni...

1. SABUN PEMBERSIH MUKA 
ia membantu untuk membersihkan kulit wajah dan menyingkirkan sel-sel kulit mati dan mengandungi khasiat air Mawar, susu dan juga beras

2. TONER NANO
dipakai selepas mencuci muka..ianya berfungsi untuk melembabkan kulit sepanjang hari, mengecilkan liang pori yang besar dan juga menjadikan kulit lebih segar...ia juga dapat mengimbangi pH kulit kita dan kandungan utamanya ialah aloe vera dan air mawar.  

3. KRIM SIANG
ia mengandungi minyak biji anggur dan serbuk mutiara serta memberi perlindungan dengan kandungan SPF nya yang tinggi untuk memberi perlindungan dari sinar UV...aku paling suka effect krim siang ni sebab macam pakai foundation tapi versi tipis...kalau nak nampak lagi flawless..pakai sikit bedak compact terus lawa je rasa...hahaha


4. KRIM MALAM
berfungsi untuk merawat kulit yang rosak, mencegah jerawat dan memudarkan jeragat. selaim itu, ianya juga berfungsi untuk memulihkan cela pada kulit agar kulit kembali berseri. Ramuan utama ialah minyak Jojoba...

5. KRIM NANO [malam]
berfungsi untuk memberi nutrisi dan memulihkan struktur kulit pada waktu malam selepas seharian kulit terdedah dengan sinaran matahari dan juga kotoran.... selain membantu untuk mengembalikan keanjalan kulit, memberi kelembapan kulit dan juga menjadikan kulit sehalus kulit bayi. 


Kalau tanya aku paling best ialah sabun pembersih dia..lembut je muka lepas aku pakai...aku baru pakai nak dekat 2minggu..dah nampak kulit muka aku dah kurang kusam..dan semakin cerah..😄😄

Bila malam korang try pakai krim malam dia dan krim nano..terbaik..asas bahan kunyit dia tu tak tahu aku nak describe macam mana..tapi best la..aku selalu pakai lepas isya' ..pastu tido..esok pagi bangun2 tengok dulu muka kat cermin sebelum gosok gigi...terus fefeling flawless...fuyoooo...sangat!

Terbaik dan aku suka sangat!!!

Eh..lupa nak share testimoni...









Macamkan aku cakap kat atas...
Produk ni memang best..dan harga pun murah dan berpatutan...dengan 5 produk dalam 1 set deeja cosmetic kita mampu jadi cantik...


apa yang korang nak tunggu lagi...??

harga?murah jela...

Harga WM : RM85.00 EM : 90.00

Untuk maklumat lanjut boleh whatsapp
019-694 5950
019-694 5950
019-694 5950

2 comments:

eima said... Reply Comment

wahhhh terbaik ni kak rine .. ada peningkatan ...

CikNaa said... Reply Comment

sekarang saya pun pakai deeja.terbaik!