U Click Me...I Click U Back

Tuesday, September 20, 2016

Moh Ke Butik Nora Danish | OwlbyND

As salam...

peginya dah lama la jugak...
baru sempat nak cerita...
actually takde aimed pun nak pegi sini...
cumanya dari hasil sembang2 dengan kaksu (colleague)..dia dok bercerita dia beli baju nora danish lawa2..tapi dia terbeli besar...nak pergi tukar katanya..kebetulan pulak aku ada urusan di UKM...so aku ajakla dia pergi sambil aku pun bolehla usha2...kehkehkeh...#niattuh

memang mencabar jugak weyhh masa nak ke sana sebab satu nya...tak jumpa cari butik dia..waze pun pening...hahahaha...pastu pening tengok banyak giler butik2 yang biasa aku jumpa online kat situ..ko taula bangi paragon ni memang 1 stop shopping centre kan...memang sakit jiwa jugak la bila ko datang kawasan gini pastu duit takdela banyak...lolssss

selepas aku rasa 5 kali pusing kot..baru jumpa..tu pun aku kol je nombor yang ada kat ig..dia bagitahu butik nora danish berdepan betul2 dengan saiful nang academy...so kami wazela SNA baru jumpa..rupa2nya jalan nak ke butik tu dah tutup..kereta memang tak boleh masuk..kena jalan kaki jugak..phewww..penat aku pulas stereng...hahahaha


jumpa pun!!hehehe

jom masuk...

kita cuci2 mata dulu...hahahaha




oh..lupa nak bagitahu...masa ni ada sales sempena merdeka raya haji...dari 229 kot kalau tak silap..tinggal rm150..ada jugak rm160 and rm170...depends pada design la...

aku cuba semua design tapi rasanya material dia buat aku nampak lagi besarla...huhu..tapi seriesly semua cantik...dan up to date...


kaksu sesi menfitting...hehehehe


seketui perempuan yang kecoh...hahhahaa


ok dah..nak balik...setel nyopink...konon!!!hahaha

korang2 kalau nak ke Butik OwlbyND bolehla ke Bangi Sentral

***************************

lepas tu baru rasa lapar...kehkeh...jalan kaki je pegi pkns...makan kat area situ je..sambil cucuk duit..nampak sangat kering...hahahaha

 nasi goreng ayam masak merah..my fav ever

kakak mintak tomyam..sukala kamu nak...


semua dah kelaparan...hahahaha...

sekian kisah kami di Bangi...ngeeeee

10 comments:

Julia Johari said... Reply Comment

Akakkkk cantik ye semua baju2 ND...huwaaaaaaa nak kecohhhh gak hahahha kang pi tak ada saiz besor...nangissssss

Falsya said... Reply Comment

falsya kalau gie kat area bangi yg byk2 shop tuh kan kak, boleh jadik pening..byk sgtttt pilihan smp susah nak pilih..

mama tisya said... Reply Comment

nora danish tkde ek...amik la gmbr pki bj nora danish yg di shopping tu

lieyalatif said... Reply Comment

lieya suke tgk gak baju2 nora danish nieh...simple tapi nice..lagi pun mmg tgh pesen corak ala2 pucci mcm tu...berapa lai laa rin borong tu sampai kene pi cucuk duit balik lepas keluar butik tu ekekekeke

Juls Julie80 said... Reply Comment

salam ziarah..

selalu kalau guna waze mmg pening...sbb tu skrg setia jer dengan google maps...so far x mengecewakan..ehehe

Nad MamaZN said... Reply Comment

pakai la kak, nak tgk.. tah2 sama corak ngan saya punya ke.. leh boria nnt hahahaha

Noor Maizan said... Reply Comment

hihi pakai baju tu makin glamour nnt :P

Siti Nursyamimi said... Reply Comment

mencik lah kak ni..suka goda i tau..hahaha..
anyway, p bangi sentral ni klu xde duit berkepuk better jgn p..nanti meroyan smpi mimpi2..hahahaha

Dkna Abza said... Reply Comment

tak boleh bayangkan lagi kat mana kedai ni.. ada saiz paling kecik tak?

LYAfrina said... Reply Comment

cantiknyaaa....
aihhhh..klo ade nora danish, blh selpie sama2 ..