U Click Me...I Click U Back

Thursday, September 15, 2016

Dating Dengan Anak Dara

As salam...


bolehla sekadar nak update entry suka2..
esok bestla cuti lagi kan..pastu sambung weekend
uihhh...syiok nih..sure ramai yang bercuti2 luar Malaysia nih...best!

aku kalau tak dating dengan  hubs...
datingla dengan anak2...paling aku suka dating dengan kakngah sebab dia tak banyak bunyi sangat..aku heret merata...kadang2 ajakla dia shopping baju ke kasut ke..dia layan je...
kalau layan makan lagi dia suka...

hari tu abah dia takde...jumaat aku habis kelas awal..aku mintak izin keluar awal la kononnya nak balik urus anak2 sebab Jumaat kan?

ambik dia nak bawak datang sekolah aku makan kat kantin jela..dia cakap ala..makan kat giant la...memang banyak songeh..pesen makan milih je...dia cakap kantin tak berapa suka sangat makanan dia..tapi bagi aku sedap je....banyak je menu boleh makan...dasar cerewet!


aku bedal nasi ayam...ko tengokla dia kemahen lagi hah westernnya makan...hahahaha...nasi2 tak mo ek!!!pfffttttt


kalau kat giant permata ni aku suka cuba dia punya rojak...memang sedap dan sedap dan sedap...hahahahhaa...setiap kali pegi mesti order punya...


anak dara sebelah tu kenyang renyih elok je...
kalau layan dorang ni makan..entah bilala aku nak dietnya...sighhhhh

4 comments:

Wawa Yusoff said... Reply Comment

Syioknye pi jenjalan dengan anak dara..

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

Hahaha tak payah diet sangat aih.. Bedal je.. Lagi2 kalau ada makanan zedapz depan mata 😀😀

Yana Libra said... Reply Comment

best jenjalan dengan anak yang dah besar2 ni kan..hehe..saya lambat lagi la nak tunggu..huhu

Cikgu 'Aina said... Reply Comment

gambar rojak tu..buat ayaq liuq meleleh..perrghh..