U Click Me...I Click U Back

Thursday, September 8, 2016

Bukan Selalu Dapat Berkumpul Macam Nih!

As salam...

esok dah back to normal...
esok murid2 dah datang macam biasa...
dah mula busy mengajar pulak...hehehehe


kalau murid2 tak direhatkan semua memang tak dapatla kami berkumpul macam ni...
aku pernah duduk di petang...so memang rapat dengan dorang ni..semua aku kawan...takde la nak masam2 muka ke hape...

bila berkumpul camni asyik kena sound aje suruh slow down the voice sebab suara kami cikgu2 je yang kuat dengar...takut menganggu budak2 exam je...tu sebab semua murid direhatkan...hahahha..dah cikgu pulak bising mengalahkan murid...krikkrik

esok kembali balik macam biasa...alaaa!!!!

3 comments:

Diana Rashid said... Reply Comment

cikgu2 pun seronok menyembang..kan?.apa lagi anak murid..hahahah...

Falsya said... Reply Comment

Haruslah suara kuat bile borak kak..sbb jarang2 dpt berkumpul gitu kan..sekali kumpul ramai pulak tuh..😁

mama tisya said... Reply Comment

bila dh gather22 camni mmg sembang kuat la kn hehe