U Click Me...I Click U Back

Friday, September 9, 2016

Bakal Bercuti Panjang | My New Dior Shades

As salam...

fuhh...mood kerja dah ke laut nih...hahahaha
mood cuti nak  holiday panjang dah nih...sebab kali ni nak balik penang lama...kata hubs nak bwk jalan2 perlis...yeahh..boleh pekena laksa perlis la kali nih...syiokkk!!!

persiapan raya haji kome2 dah setel ke?
aku persiapan sederhana aje..baju pakai yang ada jek...hehehhe


kesempatan ini aku nak greet all of u...
selamat menyambut hari raya korban..
semoga selamat perjalanan uols kalau uols balik kampung ye...and enjoy ur holiday ahead!

********************
hari tu aku ada order new shades dari dior..
giler lama dah berkenan...tanya2 husb dia suruh beli...hahahaha..saje nak share dengan uols ok tak my new shades dengan muka aku?


yang kiri tu gambar outdoor..yang kanan tu aku snap kat off sekolah aku (indoor)...right after i received my parcel...i aku suka giler gentle monsters from dior nih...

selamat bercuti semua!

2 comments:

TeacherAzimah said... Reply Comment

untunglarrrrr...kita dah mmg ada mata 4.takleh nak pakai camni huhuhuhu...sedeyyyy

ameris said... Reply Comment

omei rin dgn dior baru... feewittt