U Click Me...I Click U Back

Wednesday, September 14, 2016

Aktiviti Cuti Sekolah

As salam..
Kami raya KL je raya haji tahun ni
Tak jadi pulak nak balik penang sebab jalan jammed teruk..so tangguh jela balik kg..
Citer raya takde best sangat pun..
Kalau dah katanya raya KL..
Nak pegi mana sangat pun..kuikui

Semalam aku nak ke library UKM..
Tapi tangguh sebab dak Aish demam..
Susah hati la pulak nak tinggal..
Abah dia suruh je aku pegi bia abah dia jaga
Tapi aku nak pantau dulu sehari tengok demam teruk ke camne ke

Tapi semalam sepanjang hari dia dok aktif main..tapi aku ON je PCM kat dia .
Takmo bagi panas tinggi...sepanjang tu memang takdela demam..
Tapi kul 2pg camtu badan dia panas balik..
Abah dia bangun tuam dengan kain basah..
Aku bagi jugak pcm..sebab tinggi panasnya
Pagi ni elok balik..takde panas ke apa..
So hari ni aku pegi jugakla bangi...
Keje aku dah lama tinggal sebab busy hal sekolah...tak cuti sekolah memang tak gerak la tesis aku...huhaaiii


Pagi ni sempatla panjat bukit cemerlang
Cuti sekolah kena ambik kesempatan sebab kalau tak cuti weekends jela dapat joging macam ni...so pagi tadi kul 7pg dah start workout...then terus gi pasar...
Balik rumah goreng ikan masak asam pedas...siap tumbuk sambal belacan..
Masak nasi off we go to bangi...
So anak2 yang tinggal termasuk abahnya takdela aku risau kelaparan...hahahaa


Sampai dah bangi...aku bawak si anak dara ni gi lunch dulu..sedap je dia tido kroh2..
Sekarang ada dekat surau..zohor dulu..
Kul 2 masuk library...kalau kat rumah memang tak boleh tumpu sebab berduyun cerita korea dah siap rakam nunggu aku nak play tengok je...bahahahahaa

Okla..dah kul 2...till then...

1 comment:

Falsya said... Reply Comment

Nyenyak betul co-driver tuh tido..heheheeh..sama la kite kak..falsya pun xbalik kg kak sbb pikir jammed merata tempat..selasa lepas kalau cuti xpe la lagi..;)