U Click Me...I Click U Back

Thursday, August 18, 2016

Trip To Langkawi 2016 ~ Contact Number Kereta Sewa di Langkawi

As salam...

nak share dengan uols pasal kereta sewa..
google2 sendiri jumpa la ramai yang share pasal kereta sewa nih..tapi bila aku wasap ada yang tak reply langsung...ada jugak yang harga dia mahal boleh tahan..tapi masa baca kat google tu kemahen lagi harga murah...#takfaham

tapi abaikan ajela yang murah mahal tuh
aku just nak share berkenaan dengan perkhidmatan sewa kereta yang aku guna sepanjang ada dekat Langkawi..bagi aku kereta dia baru dan murah...tapi maaf ye aku tak boleh share harga kat sini atas faktor harga berubah2 ikut musim cuti atau weekdays...

apa yang aku nak kongsi bagi aku perkhidmatan dia bagus...sampai je kat airport langkawi dia dah standby kereta awal2 lagi..kira takde kami tertunggu2 ke apa kan?dan paling best kereta dia baru...elokla..takde apa la nak komplen..so atas sebab tu aku nak rekomen kat hampa2 la...hehehe


ini je 1 gambar tersnap dengan kereta sewa kami sepanjang di 3D2N di Langkawi...

contact number : 012-4011 195 (Awie)

tapi kalau korang dapat no ni dari blog aku...dan gunakan perkhidmatan sewa kereta ni...sekiranya korang tak puas hati jangan pulak bash aku ye..sebab setiap bahagian dan rezeki yang aku dapat dengan kome dapat berlainan...dan kena tengok jugak waktu korang menyewa tu waktu cuti sekolah ke...peek season ke...pun memainkan peranan...ye tak?tapi as for me...takde masalah yang timbul sepanjang aku menyewa...githcuuuu

2 comments:

CikNaa said... Reply Comment

untung kakrin dapat kereta ... sy dapat mcm akuarium! panehhhhh huhu

eima said... Reply Comment

nice sharing ...