U Click Me...I Click U Back

Tuesday, August 2, 2016

Pertandingan Kuiz Sains Antara Sekolah2 Kluster Kecemerlangan (SKK) Peringkat Negeri Selangor 2016 ~ Part 2

As salam...


jangan boring ek korang....hahahaha
kena update jugak nanti senang nak rujuk..
plus sayang kalau tak abadikan kenangan menjadi sebahagian daripada ajk program..

keputusan kuiz sains - SKTM2 berjaya ke peringkat suku akhir...


tahniah untuk team SKTM2!!

untuk hari ke-2 pertandingan aku diminta membawa murid2 seramai 13orang ke UIA sebagai penonton..dan kebanyakan sekolah2 area gombak juga dijemput sebagai penonton...pukul 9:30 pagi bas dari UIA datang fetch kami di sekolah...

team penonton dari SKTM 2


meredah UIA...kalau aku memang boleh sesat nih...hahahaha

duduk diam2 k..kalau tak mau jentik tinge sorang2...ewahhh cikgu!!!

cikgu suruh dok diam2 sebab cikgu pun nak selfie jugak..ahaksss

ni tempat kami lepak sementara tunggu pertandingan kuiz suku akhir sedang berlangsung...and waiting for the result...

alhamdulillah SKTM2 dapat masuk separuh akhir...TAHNIAH!!!

team SKTM2

maka berlangsungla pertandingan separuh akhir antara 3 buah sekolah...

finally the result was out...
v
v
v
v
v
v
v


its okay SKTM2..this is the 1st time and we know that they already did the best...rezeki sahaja tak menyebelahi...apa2 pun it was a good try...kan...

tepat kul 2:30pm bermulala pertandingan kuiz sains untuk peringkat final...

antara VVIP yang hadir...

ucapan dari PK Pentadbiran SKTM2 sebagai mewakili Guru Besar...

3 buah sekolah yang masuk final...

dan pertandingan kuiz sains berakhir dengan kemenangan dari SKK Saujana Utama..Tahniah untuk pasukan mereka...

disebabkan aku terlibat untuk penyampaian hadiah makanya takde la gambar2 atas pentas..semua dekat kamera pihak penganjur (UIA)

Tahniah juga untuk pasukan #teamSKK selaku pengajur bersama dengan UIA...

#teamSKK SKTM2 dapat tempat ke-4 dari 10 buah sekolah kluster yang bertanding...TAHNIAH!!!

last but not least...



TAHNIAH kami ucapkan kepada sekolah2 kluster yang berjaya ke peringkat semi final dan akhirnya ke final....tahun depan jangan segan2 join lagi ye...hahahahaha..yang pasti tahun depan kita sama2 penat lagi...kehkeh...

previous entry -http://azrinzfamily.blogspot.my/2016/08/pertandingan-kuiz-sains-antara-sekolah2.html

1 comment:

Julia Johari said... Reply Comment

terbaiklah!
hebat ye sekolah kluster sekarang...makin sengit persaingan...macam ni lah persaingan sihat...wowww kuiz tu mesti mencabar minda ni...entah2 auntie juju pun tak dapat jawab hahahhaha larikkk

tahniah kak azrine...boleh bawa gorup penonton ke uia...satu pengalaman sgt hebat