U Click Me...I Click U Back

Monday, August 1, 2016

Pertandingan Kuiz Sains Antara Sekolah2 Kluster Kecemerlangan (SKK) Peringkat Negeri Selangor 2016 ~ Part 1

As salam...


million thanks to penyelaras program dan ketua panitia SKTM 2 sebab berjaya menganjurkan program ini dengan kerjasama pihak UIA..syukur alhamdulillah!

masa hari pertama tu (26 Julai) aku tak terlibat dekat UIA...aku hanya terlibat belakang tabir sahaja menyediakan soalan2 untuk pertandingan ini dan akan ditapis oleh pihak UIA....

setiap sekolah dikehendaki menghantar 3 pasukan untuk bertanding...ini murid2 dari SKTM2...with cikgu2nya...

gambar2 lain aku takde la pulak sebab takde kat UIA...tapi malamnya semua AJK SKK dijemput untuk menghadiri jamuan raya yang dianjurkan oleh pihak UIA khas untuk AJK SKK...aku memula macam takmola pergi...1 sebab ialah malam kan..pastu aku malas nak bersiap2...hahahaha...dengan aku puasa pulak siang tuh...tapi Aliza (ketua panitia aku) dok personally ajak aku pergi sesangat bagi memeriahkan majlis...makanya kesitula aku malam tuh...

aku pakai baju yang dah ready jek..baju ni jarang pakai sebab lace melace bagai...

gang SKK...comelkan??#janganmuntah

antara vvip2 yang hadir...mostly is pegawai2 PPD dan jugak para2 pentadbir SKK





penyelaras SKK dengan Ketua Panitia Sains SKTM2 bersama2 dengan En.Afifi (UIA)

nasi goreng tu sebenarnya...makan ala2 western food..ada aiskrim malaysia jugak tau..aku bedal jugak..esok terus flu...#fadanmuka!!!

cikgu sains satu sekolah jugak...namanya cikgu cik masnor...aku panggil!!!

dihiburkan dengan lagu raya oleh pegawai PPD En.Zack...dulu colleague aku masa sekolah lama..sekarang dah duduk PPD...


kami semua dari SKK Taman Melawati 2..yeahhh!!!

cikgu2 tingtong..anak2 murid layankan aje...

bila kata buat aksi santai...aksi santai aku ialah pejam mata..bagus sangat!!!

selfie is must....welll!!!lols


last but not leasttt...sebelum kami balik....

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


aku gelak mengekeh2 tengok gambar ni...nak sangat buat aksi #dabstyle kan...entah hape2 entah...korang jangan gelak tau..kalau gelak pun jauh2..jangan gelak depan pc ni ek...takmo kawan kang!!!

to be continued...(pertandingan kuiz SKK peringkat akhir..berjayakah SKTM2 masuk final??)

1 comment:

eima said... Reply Comment

yg last tu style ape tu ..seyes ai taktau pastu mls google plak .. hehehe ketinggalan sungguh