U Click Me...I Click U Back

Monday, August 22, 2016

Our Teacher's Day Celebration

As salam...

aku scroll draf rupanya aku hutang entry sambutan hari guru bulan 5 hari tuh...sayang pulak kalau tak tepek kat sini kenangan2 kami semasa hari guru...

plus semua pun berlawa-lawaan je...kikiki

sambutan di adakan pada 20hb Mei sebabnya bagi laluan sampai murid2 habis exam..pastu baru kita celebrate...cumanya yang tak berapa best sebab our beloved GB takde bersama2 kitaorang sebab beliau ada sambutan dengan MGB di Sabah kalau tak silapla..

amaran : gambar syiok sendiri je yang banyak..kalau nak layan jugak sila tahan muntah anda sendiri...kehkeh


setiap cikgu diiringi oleh seorang pengawas...pengawas yang iring aku sama je macam tahun lepas...sampai tahun 6 kot hah nanti dia iring aku...kikikiki

aliy bushra..anak murid aku jugak ni....dari tahun 4 sampai tahun 5 aku mengajar sains kelas dia...

 ootd.. my simple kurung pahang...sebab our theme was traditional outfit...tapi bagus tau cikgu2 lain siap pegi beli baju2 punjabi..dan ada yang sewa hah... 


sesekali makeup lebih2 sikit...hari meraikan cikgu2...nak jugak lelawa lelebih sikit....lols


guru2 diarak masuk ke dewan...kami sempat lagi hah...wefie is a MUST!!

with finaz...linda...ain...

with wawa and siti ros...

with kak idawati, siti ros and yati....

then acara pembacaan ikra dan menyanyikan lagu2 hari guru....as usual...



atas pentas pun sempat...kikiki

setel nyanyi2 and bacaan ikrar...sambung aktiviti yang telah disediakan oleh BKGK sekolah..aku tak join sebab tak reti sangat nak gubah tuala..hahaha tapi ada lagi acara makan potong kulit buah tanpa putus..ada lagi banyakla..tapi 1 pun aku tak reti...bagi chancela depa menang...eh!!

yang aku reti...
v
v
v
v
v

kita sambung wefie...with adik kesayangan...cikgu mawar....

cantik hah baju cikgu mawar....

my another adik kesayangan aka bff..cikgu hanne...

love both of them...

lepas tu sambung pulak posing2 dekat prop...hahaha

memang banyak gambar posing2 jela...
*janganmuntahhijau







ada banyak lagi nih...hahahaha...

 with cikgu sama nama...hehehehe..azreen jaafar..but me calling her ayin...

 my kakak kesayangan...kakak garang kak wana..

lepas habis celebrate...kami cikgu2 perempuan ada buat aktiviti suka2...tukar2 hadiah...nilai yang diberi rm30...

aku dapat hadiah shawl dari kak niza...tq kakniza..hadiah aku dapat kat sorang ustazah ni..tak sempat snap gambar...kebetulan aku belikan al-quran....lupa nak snap..sebab lawa sangat terus berkenan and beli utk hadiah hari guru....


~sekian entry terhutang~

3 comments:

mama tisya said... Reply Comment

mcm2 bj cikgu2 sumua bergaya ye...meriah

Falsya said... Reply Comment

mmg cantik baju cikgu mawar..hehee

LYAfrina said... Reply Comment

suka tgk cikgu2 dressing..suka tgk baju y cg2 pkai hari2.. hehe..

waa..cg mawar jd princess... tantekkk