U Click Me...I Click U Back

Tuesday, August 9, 2016

Melayan Selera Anak Dara @ Seoul Garden

As salam..

last Friday melayan selera anak dara i si kakngah..actually dah 2 bulan kot dia dok asik mengajak ummi dia makan kat Seoul Garden...yelah..rentetan dari aku dok citer makan kat situ sedap...so dia siap2 kumpul duit nak ajak aku gi makan situ..gigih tak gigih...hahahaha

aku pernah review makan kat sini dalam entry [SINI]


melayan kakngah..sesekali...tak berenti2 dia bangun ambik makanan...dia cakap nanti nak datang lagi...ummi dia balas..lepas ni pegi dengan kakak la..ajak kakak pulak..ummi hanta nanti ummi ambik..buat rosak diet i jek...lolss...

lagi pun harga students kat sini berbaloi la..rm33 sajok sekali gst...okla kan..pastu makan sampai lebam..untuk dewasa macam kita2 ni lunch buffet rm36 sajok...syiokk!!!


kuah tu kita boleh pilih nak rasa apa ye..macam aku pilih tomyam dah semestinya..yang lain2 aku tak pernah rasa..jangan tanya...


duduk bekalang sekali pastu tempat tersorok...so cepat2 snap gambar awal sebelum lunch our tiba...sebab memang sure sentiasa penuh bila waktu lunch our...

tapi yang paling best...ko tengok orang nak diet punya excitednya nak makan...
v
v
v
v
v
v
v
v


pffftttttt....hahahahaha

kat entry ni takde gambar makanan2 kat sini...nak tengok gambar2 makan boleh tengok [SINI]...

9 comments:

mrs kayrul said... Reply Comment

Terus teringin...huhuhu

Julia Johari said... Reply Comment

Bestnya kak...ritu dah ajak geng opis nak pi sini jumaat lepas...tak jadi ada keje byk plak adeh...sedapp yer kak ngah makan...nanti nak pi jugak sebab best kan...xpenah mkn lagi...kt groupon ada promosi kak

lieyalatif said... Reply Comment

pemes seoul garden nieh..mmg sentiasa penoh ajek kat mane2 outlet pun....anak2 lieya suke makan mcm ni rin...excited sebab kene masak sendiri...lieya pun ikut mood...rase lambat nak kene masak2 sendiri pastu dgn muke berkuap wap die ..rase belengas2 je muka hahaahahaha.....

Cik Yaya said... Reply Comment

salam..
yaya singgh melawat sini.
wahh dapnyer..lama yaya trgin nk pergi tp xdpt lg..huu
cian btul =p

mrsqueen said... Reply Comment

nmpk cam sedap..ok tak cikgu...hihi

Yana MIB said... Reply Comment

sy xpnh pi lg seoul garden..sbb asben xminat mkn buffet²...rugi kalau bwk dia..haha tp tingin gak nak pii...huwaa! sape nk teman ni?? :p

Falsya said... Reply Comment

Falsya dh lama xmakan kat seoul garden..makanan die sedap tp part nak masak tuh adehhh, malehnye..hahahahaha..lagi2 dh ade anak kecik nie lg la xgie sbb leceh melotup2..hehehehe..

Tp kalau mcm akak, kak ngah yg tolong masakkan mmg superbly besttttt..xyah susah2..hahaha

mama tisya said... Reply Comment

lama xmkn..dapnye..mkn puas222

Zie Madini said... Reply Comment

terus rasa nak pi seoul garden. eh.. sat, kat Kuching ada ke idak ea? Mcm ada rasanya lah. haha