U Click Me...I Click U Back

Friday, August 19, 2016

#KenduriDurian @SKTM 2

As salam...

dah katanya sekarang musim duyan...
hari tu hari selasa aku dok mencari durian kat giant yang dah siap wrap tu takde plak..konon nak makan dengan pulut santan..tapi lahai..takde rezeki pulak..pergi kat stall durian semua jenis yang musang king bagai...tak cukup la kalau beli sebijik dua sebab anak2 aku semua hantu durian...

puncanya sebab last week kami ada kenduri durian kat sekolah...tong la cikgu2 yang nak join kan...pulut mintak staf kantin masakkan...pastu mana puaskan makan sikit2...tu yang aku nak repeat dengan anak2 pulak kat rumah..frust pulak tak dapat!


cikgu2 lelaki yang uruskan dengan stall durian suruh datang hanta kat sekolah..ambik yang dekat2 melawati ni jugak...


terliur hah menengok!!


kalau deal dengan doyan...semua muka pun jernih aje kan???hantu doyan semua nih..tau sangat!!!


kenduri doyan sungguh!!!masa ni aku takde lagi..sebab ada kelas...mana2 cikgu free bolehla datang tolong2...masa makan mula selepas habis sesi persekolahan at 12.15 macam tu...Jumaat lepas punya citer nih....


meriah hah!!!sambil makan sambil selfie!cikgu dan selfie memang berpisah tiada...lols


giler punya sedap!!!sedap pun tak giler macam ni!!tu yang nak repeat lagi nih....tak puas sebenarnya makan hari tuh...hehehehe


gambar2 ni semua cikgu2 share dalam group whatsapp sekolah...kredit kat dorang2la semua gambar2 ni..aku dah sedap membedal mana ingat dah nak bawak kua hp...kang busuk hp bau durian...so menyelit2 jela mana2 yang ada...lols..

esok tu aku kena telan ubat sebab sakit kepala yang hamat..aku memang spesis makan durian mesti tangkap kepala tengkuk semua..kalau dulu lagila..boleh pitam okeh sebab makan durian banyak...

tapi buah ni tatap menjadi pujaan hatiku!!!

5 comments:

Yana Libra said... Reply Comment

seronoknya kenduri durian!

Falsya said... Reply Comment

sodapnye kak...makan lak ngan pulut..omakngaiiii...heavennn..pastu drive balik umah mata layu...OD (overdose) pulut durian..hahaahhaah

cik hani said... Reply Comment

sedapnya makan durian...

mama tisya said... Reply Comment

utk pencinta durian ..suka la..kita ratah tk bole..mkn ngan pulut ok tp nk durian yg kuning cantik je hehe

LYAfrina said... Reply Comment

mmg dh musim skarang ni