U Click Me...I Click U Back

Thursday, August 25, 2016

Cerita Kontroversi????La Sangat!!!

As salam...


this week is my busy day...tapi dah setel dah pun semalam...lepas ni boleh la nak tumpu keje2 kat sekolah pulak...sekarang dok busy nak menghias sekolah sempena bulan kemerdekaan...


semalam tak sempat nak update blog...tak sempat jugak nak blog walking sebab menyiapkan kertas konsep untuk 1 seminar hujung oktober nih...due datenya semalam...terkejar2 aku siapkan...sebab kena buat dalam BM dan perlu diterbitkan dalam english...hampa tau la tang english tu kompem lambat la nak siap...sapa suruh buat kerja last minit kan??lols


semalam sebelah pagi bertugas sebagai juri pertandingan koir sempena bulan kemerdekaan murid2 tahun 4...tak pegang kelas memang sokmola jadi mangsa...hahahaha..tapi seronok tengok budak2 nyanyi koir nih..menghiburkan!


nak habaq kat hampa semua...hampa pegi mana2 7E...boleh beli susu uht 200ml ni RM1...pastu coklat kitkat pun RM1 jugak...sampai 28hb ni sajok...cepat2 sebelum kehabisan stock..ceq dah rembat semalam 24 kotak..habuan Yaya bekal sekolah agama...


pagi ni kat kantin sekolah...kak wana bawak cucuq bilis...pekena pulak dengan neskepe...terus kenyang sampai lunch...

dah tak tahu nak update apa dah...nanti sambung...

8 comments:

lieyalatif said... Reply Comment

tu la rin..skrang sibuk dgn pesiapan kemerdekaan kan..sekolah anak pun same laaa...dlm wasap group pun cikgu2 minta bantuan parents kalo ade idea....meriah tgk...

tu la rin...kecoh semlm kat 7e air kotak singgit nieh...berebut2 org beli...

eima said... Reply Comment

kak ..kite dah beli 24 kotak juga.... nk campur dah abis tinggal coklat je ... hehehe
tq tau sbb bgtau ...

mama tisya said... Reply Comment

Untungla leh bli 1 karton susu tu.. Certain tmpt xbg

Nory Zoulkefle said... Reply Comment

Nory pon dapat beli secarton air dutch lady choclate tu...tu pon puas ayat power dgn manager 7E tu...kalau tak ,blh beli 3kotak je..hehehehhe..siap pesan,jgn upload kat FB ek..tapi dah ramai kot yg upload..heheheh

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

Bz batul cikgu Azrine ya.. siapa kata cikgu tak bz oii?? hehehe

Julia Johari said... Reply Comment

Terfikir...dalam masa yg terhad dan sikit pun cikgu azrine tetap dapat update blog...nampak tak betapa optimisnya kak rine ni, good job at last siap juga kertas seminar dan persiapan merdeka di sekolah tu kan...all the best...

TQ kak rine sudi baca blog juju hari ahad...

Aty_Fared said... Reply Comment

saya pon merembat sectn lepas tengok update akak kat IG ritu.. ;)

Aty_Fared said... Reply Comment

saya pon merembat sectn lepas tengok update akak kat IG ritu.. ;)