U Click Me...I Click U Back

Wednesday, August 10, 2016

Camping Unit Uniform di El-Azzhar Camp, Banting | Video Pengalaman Aku Ber'Flying Fox'

As salam

last weekend aku ditugaskan menjadi salah seorang urusetia dalam program unit uniform di El-Azzhar Camp, Banting...

patutnya kena pegi hari Jumaat tapi hubs aku outstation on Khamis tu lagi..so aku mintak dekat SU Koku nak pegi sabtu balik ahad..so tidur semalam jela..sebab nak mengheret semua anak2 aku sekali...


hat pakai merah tu lain dari lain sungguh...hahahahha...t-shirt aku dah selamat dah masuk dalam plastik baju kotor...busuk asap bbq malam sebelum tuh...lols

ok..ok..tak dan nak celoteh details pasal camping ni...so aku buat entry teaser ajela ye....

ada video aku berflying fox sempat aku tempek kat sini...series best gilak..mula2 adala rasa cuak jugak masa nak jatuh punggung ke bawah....hahahahaha...tapi lepas tu siap jerit2 keseronokan lagi..hilang terus ayu seorang bini orang....kahkah!

selamat menonton!!

video

4 comments:

Zie Madini said... Reply Comment

bestnya. teringat zaman sekolah nyer camping dulu. huhu.

Mommy Cici said... Reply Comment

alamaak tak dapat tengok video tu, opis block. kita ada pengalaman dua kali ; sekali masa camping sekolah sekali masa plkn. -,-'' dua dua kita jerit hahahaha

Diana Rashid said... Reply Comment

kalau ada cik abang sambut depan tu lagi best kan kak??hahahahh

eima said... Reply Comment

tak leh tgk video ... huhuhu

tp kita tau keseronokannya ... byk kali jg la time kursus motivasi zaman bujang dulu buat ...
bila dah kawen ni ai elak kursus je .... tak sanungup tinggal anak kot