U Click Me...I Click U Back

Thursday, August 4, 2016

Beraya Dengan Kawan2 Alam Maya

As salam...

sebenarnya bila kita dok kat zaman media sosial ni secara tak langsung kita makin ramai kawan kan?pastu gatal2 pulak p tulih blog..lagi la ramai kawan2 kita..tapi ada je penulis blog yang takmo dedahkan identiti sebenar...so terpulang la...

macam aku memang tahap ramah ada tinggi sikit and tengok2 orang jugakla..kalau annoying tu mahap la ye..main jauh2...lols

actually tahun ni banyak nau2 jemputan open house dari kawan2 alam maya..banyak sangat okeh..every weeks sepanjang syawal...tapi yelar..deme ni jauh bebenau duduknya...klang ada...putrajaya nunnn...yang dekat area gombak pun ada tapi aral melintang pulak..tak dapat nk join...memang sebenarnya rindu sangat nak join #baraanraya group gojes..tapi takde rezeki sebab ada urusan yang lebih penting...

mahapkan hakak ye adik2...

dalam ramai2 blogger...aku agak rapat dengan blogger Amy nih...aku rapat and suka share macam2 bersama..plus umur kami pun takde beza banyak sangat..adala dalam 4x dah aku datang rumah Amy nih samada utk hari raya atau birthday...


Amy mengajak open house dia the next week after baraan gojes tu..kebetulan aku free je sabtu tu sebab tengahari tu ada jamuan raya je kat sekolah aku....

tapi nak menyampai rumah Amy yang sepatutnya 10 minit je kot dah jadi 1 jam sebab jammed teruk weyhh...hadooiiii...pastu lama jugak stuck kat rumah Amy sebab hujan lebat...ngehee..pastu keje kami menyelpie jela...kehkehkeh

*********************************************
ok..next rumah is...
v
v
v
v
v
v

 kenal tak sapa nih???anak sapa ek??

masa sampai tuh 1st i nak tengok is mek qisya la...teringin nk jumpa cium2 dia tau sebab mak dia la punya pasal nih asyik citer pasal dia je dalam blog tau!!!bikin geram aje!!

i dapat selfie dengan qisya!!!!!

masa selfie tu dia senyap je tau..kalau tak mana dok diam...hadoii...nak picit2 je mek nih...hahahaha

kat sini kami makan banyak sangat...hahahaha...memang semua pun sedap especially kambing...aku peminat tegar kambing..sangat!!!

laksa ni sedap giler hokeh..memula aku rasa2 je kakngah punya..lepas makan kambing aku suruh kakngah bubuh kat aku nak makan sorang2 plak..hahahaha...serius kuah dia pekat dan likat dan sedap..secukup rasa..kata Tuan Rumah Nana (blogger) yang buat...serius sedap tau...teringat2 lagi nih

hai!!!!sayala tuan rumah blog nih...hehehe


last but not least...
jeng...jeng...
v
v
v
v
v
v



inila Tuan Rumah (blogger) yang jemput i ke majlis aqiqah anak dia...cantik sangat orangnya bila tengok depan2..macam sorang pelakon muka dia..tapi takmo mention...hahahaha..actually dah lama nak sangat jumpa falsya tapi tahun lepas tak dapat datang....

tq falsya sebab sudi jemput ahkak sekeluarga datang rumah falsya makan sedap2..semoga sentiasa dimurahkan rezeki ye...datang pun dah lewat sebab ahkak dari Cheras masa tuh...


10 comments:

Nad MamaZN said... Reply Comment

kalu saya x balik awal, dpt gak jumpa akak agaknya.. huhu.. nnt kita jumpa2 plak ek heee

Aty_Fared said... Reply Comment

lama jugak nak jumpa akak balik..dulu jumpa sekali jer... 4 tahun lepas..kot.. lama dah kan.. nanti ada rejeki..mey lah datang rumah saya kat rawang ni..tak yah tunggu raya takper.. :)

eima said... Reply Comment

wahhhh bestnye dpt jemputan open house thn ni kita tak sape pun jemput ... hahaha
org tmn pun x buat ... kawan2 pun xde yg jemput bw diri pi negeri org je la weekend .. hahahaha

dah agak dah falsya ... qisya mmg gebu

ameris said... Reply Comment

xpuas borak. rasa skejap sgt

Julia Johari said... Reply Comment

Best gathering cam ni kan kak azrine...merapatkan ukhuwah...alhamdulilah

syawalsimpsons said... Reply Comment

kalo soya dapat G...mesti jumpe kakak yg vogue ni kan....

ZULHILMI TEMPOYAK said... Reply Comment

jemput la mai beraya rmh. hehehe

Mommy Cici said... Reply Comment

wah bestnya beraya dengan kawan kawan blogger .

Falsya said... Reply Comment

alaaaaaa akak nie puji2 kite pulak..padahal die lg cantik in person..mesti murid2 akak suke masuk kelas akak..garang letak tepi...

MumMe said... Reply Comment

Salam kenal cikgu Azrine...tq dtg blog saya.