U Click Me...I Click U Back

Thursday, August 11, 2016

Baraan Raya | Open Class

As salam...

raya dah habis tapi i masih hutang lagi banyak citer raya...kehkeh...so sila jangan muntah hijau bebanyak sangat tengok gambar2 kami nih...lols

selepas 2minggu naik sekolah cuti raya tu sekolah aku buat la jamuan raya dengan murid2..kira merangkap open kelas la...aku macam biasa cikgu2 yang tak pegang kelas ni mohla kita berbaraan rayala...gang baraan ada sorang tetap dan berpencen aku rasa...hahahaha....


pagi2 dah meriah dah bilik kesihatan dengan cikgu2 tahun 4 dan 5 dok merewang potong2 buah siap masak popiah lagi...series best dan enjoy...bukan selalu tau dapat kumpul2 camni...

with my forever ever bff..kak wana and hani bucuk machamm!!


1st rumah kami terjah rumah tahun 4 dulu...sebab deme semua berkumpul dalam dewan tertutup...so senang sangat...tak boleh makan banyak2 sangat sebab nak terjah banyak rumah lagi nih...hahahaha

kat sini aku makan popiah...meehun goreng...dan ayam berempah aje..cukupla lapik perut sebab banyak lagi class yang nak terjah ni...

inila gang baraan i...cikgu kin...tiap2 tahun raya kami jalan sama2..syiok tau...

bergambar dengan guru2 tahun 4..tq sebab jemput hakak adik2...

ok..next rumah sapa pulak??

yang paling dekat is open class tahun 6...berkumpul juga di dewan terbuka..moh kita terjah...

kat sini aku tak makan..tapi bab posing sentiasa sempat...sebab dah full kat tahun 4 tadi...

next....


opkos rumah bff i cikgu hani bucuk machamm...
memang nak singgah snagat kelas ni sebab kelas ni kelas aku mengajar sains..pastu ada pulak yang dah janji nak bagi aku rasa garlic bread with mushroom soup...waalaweehhhh...mau tak sampai aku kat sini...hahahahaha


anak2 murid tersayang...garang2 haku pun depa ni still tak takut kot...hadoiii...yang pakai baju hitam tudung kelabu tu kuat mengadu...krikk..krikk...

fuhh...perut dah full nih...tapi nak kena singgah jugak rumah bff i lagi sorang kak wana ku sayang...tapi masa pegi dah habis dah siap kemas kelas dah...nampak sangat kami dok lama sangat kat rumah2 sebelumnya...pfffttt...

yang penting gambar ada...hahahahhaa

last but not leasttt...

ini aku rasa open class paling meriah dan giler vavis punya...hahahahaha...siap ada tema hijau lagi..siap ada backdrop lagi utk bergambar...ko hado??

meriah giler...kat sini aku tak makan pun sebab dah kenyang...pastu derang ni semua giler2..esp yang cikgu pakai spec pakai baju melayu kuning nih...masa sekolah rendah 1 sekolah dengan haku...sesat2 jumpa sini...krik..krik.sungguh!

kalau dah giler2 camni tak bestla kalau takde buat video boomerang...apa2 skang semua boomerang....layanzzz!!!


aku tak tahula video boomerang ni boleh main ke tak nih...kalau tak boleh nanti bagitahu aku kat komen erk...vid ni dah lama aku masuk kat ig aku and ramai komen aku macam hantu ketuk lesung....bahahahaha

8 comments:

Nieyl said... Reply Comment

Hebat²...
bestnya kalau bab makan..hihihi...

mama tisya said... Reply Comment

open class gtu...mkn22 mmg best hehe

Yana MIB said... Reply Comment

meriahnyaaaa jamuan raya sekolah! meriah dgn makanan! hahaha

p/s: boomerang akak xleh play...ce akak amek link dr IG terus..bukak thru pc...klik yg ... tu..pastu embed code.. ^_^

Falsya said... Reply Comment

meriahnye jamuan rayaaaaa...byknye makanan..and looks yummy plak tuh..

Nory Zoulkefle said... Reply Comment

Wahhhh meriahnya open classs..heheh

Diana Rashid said... Reply Comment

kak..kawan2 tak de ke yang tegur akak dah kurus..cantik la...ni yang saya makin bersamangat nak kurus jugak ni...

eima said... Reply Comment

wah meriah ... bestnye .. mcm sekolah fahim ... raikan dlm satu majlis ...semua bw potluck serba satu ikut list ..lps tu sekolah keluar bajet kot untuk mknan berat

nadiah hanum said... Reply Comment

Seronoknya cikgu azrine berbaraan..;)
Tersenyum-senyum Cik Nad baca entry ni sbb dapat rasakan kemeriahan tu..